Sådan beskytter du en ordre med Shopify Protect

På denne side kan du se processen til beskyttelse af en ordre med Shopify Protect.

Krav til beskyttelse af en ordre med Shopify Protect

For at beskytte en ordre med Shopify Protect skal du:

• Klargør ordren inden for 7 dage efter, at den er afgivet.
  • Tilføj sporingsoplysninger, herunder fragtfirma.
  • Levér ordren til et fragtfirma inden for 10 dage efter, den er afgivet.

Før du fortsætter med ordrebeskyttelse, skal du sørge for, at Shop Pay er aktiveret i din butik, og at du har læst og forstået Servicevilkårene for Shopify Protect.

Trin:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ordrenummeret for en ikke-klargjort ordre, som du vil beskytte.
  3. Klargør ordren inden for 7 dage efter at ordren er afgivet. Afsend ordren ved at gøre et af følgende (afhængigt af dit fragtfirma):

• Hvis du bruger Shopify Shipping, skal du vælge Opret fragtlabel for at købe en fragtlabel til din ordre.
    • Hvis du bruger et andet fragtfirma end Shopify Shipping, skal du gennemføre følgende trin:
      1. Klik på Klargør varer.
      2. Angiv det trackingnummer, du har fået af transportfirmaet, og vælg derefter navnet på fragtfirmaet. Webadressen til sporing vises i kundens leveringsbekræftelse og i mails med opdateringer vedrørende levering. Nogle tjenester eller tredjepartsapps, angiver muligvis automatisk et trackingnummer til ordresiden.
  4. Valgfrit: Hvis du vil give kunden besked, så snart ordren er klargjort, skal du vælge Send leveringsoplysninger til din kunde nu.

5. Bekræft, at ordren er blevet klargjort.

• Hvis du bruger Shopify Shipping, skal du gennemføre følgende trin:
      1. Vælg en leveringstjeneste.
      2. Klik på Køb fragtlabel.

- Hvis du bruger et andet fragtfirma end Shopify Shipping, skal du klikke på Klargør varer.

1. Levér ordren til dit valgte fragtfirma inden for 10 dage efter at ordren er afgivet.