Beskytte en bestilling med Shopify Protect

På denne siden kan du lese mer om prosessen ved å beskytte en bestilling med Shopify Protect.

Krav for å beskytte en bestilling med Shopify Protect

For å beskytte en bestilling med Shopify Protect, må du:

• Oppfylle bestillingen innen syv dager etter at den er registrert.
  • Legg til sporingsinformasjon, inkludert transportør.
  • Levere bestillingen til en transportør innen ti dager etter at den er registrert.

Før du fortsetter med bestillingsbeskyttelse, må du kontrollere at Shop Pay er aktivert i butikken, og at du har lest og forstått vilkår for bruk av Shopify Protect.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.
  2. Klikk på ordrenummeret til en ikke-behandlet bestilling du ønsker å beskytte,
  3. Oppfyll bestillingen innen syv dager etter at den er registrert. Avhengig av transportør sender du bestillingen ved å gjøre en av følgende:

• Hvis du bruker Shopify Shipping, velger du Opprett fraktetikett for å kjøpe en fraktetikett for bestillingen.
    • Hvis du bruker en annen transportør enn Shopify Shipping, må du gjennomføre følgende trinn:
      1. Klikk på Oppfyll vare(r).
      2. Angi sporingsnummeret som er oppgitt av fraktleverandøren, og velg deretter transportørens navn. Sporings-URL-adressen vises i kundens fraktbekreftelse og fraktoppdatering på e-post. Noen tjenester eller tredjepartsapper kan levere et sporingsnummer til bestillingssiden automatisk.
  4. Valgfritt: Hvis du vil varsle kunden så snart bestillingen er oppfylt, velger du Send forsendelsesopplysninger til kunden nå.

5. Bekreft oppfyllelse av bestillingen.

• Hvis du bruker Shopify Shipping, må du gjennomføre følgende trinn:
      1. Velg en frakttjeneste.
      2. Klikk Kjøp fraktetikett.

- Klikk på Oppfyll vare(r) hvis du bruker en annen transportør enn Shopify Shipping.

1. Lever bestillingen til den valgte transportøren innen 10 dager etter at den er registrert.