Tilauksen suojaaminen Shopify Protectin avulla

Tältä sivulta saat tietoja tilauksen suojaamista Shopify Protectin avulla.

Tilauksen suojaamista Shopify Protectin avulla koskevat vaatimukset

Suojataksesi tiauksen Shopify Protectilla sinun on:

• jaeltava tilaus seitsemän päivän kuluessa sen tekemisestä,
  • Lisää seurantatiedot, mukaan lukien kuljetuspalvelu.
  • toimitettava tilaus kuljetuspalvelulle kymmenen päivän kuluessa sen tekemisestä.

Ennen kuin käytät tilaussuojausta, varmista, että Shop Pay on aktivoitu kaupassasi ja että olet lukenut ja ymmärtänyt Shopify Protectin käyttöehdot.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Tilaukset.
  2. Klikkaa jakelemattoman tilauksen tilausnumeroa, jonka haluat suojata.
  3. Jakele tilaus seitsemän päivän kuluessa siitä kun tilaus on tehty. Kuljetuspalvelun mukaan voit lähettää tilauksen tekemällä jommankumman seuraavista:

• Jos käyttämäsi kuljetuspalvelu on Shopify Shipping, valitse Luo lähetystarra ostaaksesi tilaukselle lähetystarran.
    • Jos käytät jotain muuta kuljetuspalvelua kuin Shopify Shippingiä, tee seuraavat toimet:
      1. Klikkaa Suorita tuotteen/tuotteiden jakelu.
      2. Anna kuljetuspalvelulta saamasi seurantanumero ja valitse sitten kuljetuspalvelun nimi. Seurannan URL-osoite näkyy asiakkaan toimitusvahvistusta ja toimituspäivitystä koskevissa sähköpostiviesteissä. Osa palveluista tai kolmansien osapuolten sovelluksista saattaa antaa tilaussivulle automaattisesti seurantanumeron.
  4. Valinnainen:: Jos haluat ilmoittaa asiakkaalle tilauksen jakelusta heti, kun se on jaeltu, valitse Lähetä toimitustiedot asiakkaalle nyt.

5. Vahvista tilauksen jakelu.

• Jos käytät Shopify Shippingiä, tee seuraavat toimet:
      1. Valitse kuljetuspalvelu.
      2. Klikkaa Osta lähetystarra.

- Jos käytät muuta kuljetuspalvelua kuin Shopify Shipping ‑palvelua, klikkaa Suorita tuotteen/tuotteiden jakelu.

1. Toimita tilaus valitsemallesi kuljetuspalvelulle 10 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä.