Tilausten suodattaminen suojauksen tilan mukaan

Tältä sivulta näet, miten suodatat tilaukset niiden Shopify Protect -tilan mukaan. Shopify Protect -tilasuodatinta käyttäen pystyt nopeasti tunnistamaan suojaukseen oikeutetut tilaukset, jo suojatut tilaukset sekä suojausta vailla olevat tilaukset.

Kun kaupastasi tehdään tilaus, se käy läpi tarkistusprosessiin, jossa määritetään, onko se oikeutettu Shopify Protect -suojaukseen. Jos tilaus on oikeutettu suojaukseen, tilaussivulla näkyy*Shopify Protect* -osa, joka osoittaa tilauksen tilan.

Yhteenveto Shopify Protectin eri tiloista

Shopify Protect -tilauksen tila.
Tilauksen tila Määritelmä
Shopify Protect Tämä tila ilmaisee, voiko tilaus saada Shopify Protect -suojauksen. Suojauksen varmistamiseksi sinun on jaeltava tilaus seitsemän päivän kuluessa sen tekemisestä, lisättävä seurantatiedot ja toimitettava tilaus kuljetuspalvelulle kymmenen päivän kuluessa sen tekemisestä.
Shopify Protectin suojaama Tämä tila osoittaa, että tilaus on jaeltu ja siirretty kuljetuspalvelulle määritetyn ajanjakson kuluessa. Jos tilauksesta on tehty takaisinperintävaatimus, vilpilliset ja tunnistamattomat takaisinperintävaatimukset käsitellään Shopify Protectin avulla.
Ei Shopify Protectin suojaama Tämä tila osoittaa, että tilausta ei ole jaeltu määritellyssä ajassa tai että tilauksesta on tehty takaisinperintävaatimus, joka ei aiheudu vilpistä tai siitä, että tilausta ei voitu tunnistaa. Takaisinperinnät käsitellään tyypillisessä prosessissa.

Jos tilaus ei ole oikeutettu Shopify Protectin antamaan suojaaan, tilaussivulla näkyy riskianalyysi Shopify Protect -tilan sijaan. Voit etsiä tilauksia niiden Shopify Protect -tilan perusteella Tilaukset-sivulta suodattimia käyttäen.

Tilausten suodattaminen suojauksen tilan mukaan

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Tilaukset.
  2. Klikkaa Suodatin.
  3. Valitse Shopify Protect.
  4. Klikkaa tilaa, jonka perusteella haluat suodattaa:
    • Suojaus aktiivinen: Tämä suodatin näyttää tilaukset, jotka ovat oikeutettuja Shopify Protect -suojaukseen.
    • Suojattu: Tässä suodattimessa näkyvät tilaukset, jotka on jo suojattu Shopify Protectilla.
    • Ei suojattu: Tämä suodatin näyttää tilaukset, joita Shopify Protect ei suojaa.

Voit myös yhdistää Shopify Protect -tilasuodattimen muihin suodattimiin, kuten tilauksen Jakelu-tilaan, luodaksesi mukautettuja hakuja ja sujuvoittaaksesi tilausten jakeluprosessia.