Henkilöstön asetukset Shopify POS -palvelussa

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on täydet käyttöoikeudet, voit lisätä tai poistaa henkilöstön jäseniä, joilla on pääsy myyntipisteeseen Shopify POS -sovelluksen avulla. Voit luoda POS-henkilöstötilejä niin monta kuin haluat.

Kun lisäät vain myyntipistettä käyttäviä henkilöstön jäseniä, heillä ei ole pääsyä Shopify adminiin. Jos haluat antaa henkilöstölle pääsyn Shopify adminiin, sinun täytyy lisätä heidät henkilöstön jäseniksi Shopify administa.

Pelkkää myyntipistettä käyttävät henkilöstön jäsenet tarvitsevat yksilöllisen nelinumeroisen PIN-koodin, jolla he voivat käyttää Shopify POS -sovellusta myyntitoimintoihin.

Kun sisäänkirjautunut henkilöstön jäsen käsittelee kassalla maksun Shopify POS -sovelluksen kautta, hänen nimensä liitetään kyseiseen tilaukseen. Voit nähdä tilauksen käsittelijän tilauksen tietonäytöllä Shopify POS -sovelluksessa ja tilauksen aikajanalla Shopify adminissa.

Uuden Shopify POS -henkilöstön PIN-koodin lisääminen

Jos käytössäsi on Shopify POS:n Shopify-suunnitelma tai sitä korkeampi, voit lisätä uusia henkilöstön jäseniä sovelluksen asetuksista.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Henkilöstö.

2. Napauta Pääsy vain POS-sovellukseen -osiossa Lisää henkilöstöä.

3. Anna henkilöstön jäsenen etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite.

4. Syötä nelinumeroinen PIN-koodi tai napauta Luo uusi PIN-koodi, jotta henkilöstön jäsen voi käyttää tätä PIN-koodia kirjautuakseen Shopify POS -sovellukseen.

5. Napauta Lisää PIN-koodi.

Vain POS-myyntipisteen henkilöstön jäsentä koskevien tietojen muokkaaminen

Jos käytät Shopify POS -myyntipistettä Shopify-suunnitelmassa tai sitä korkeammassa suunnitelmassa ja käytät iPadia, voit muokata vain POS-myyntipistettä koskevien henkilöstön jäsenten tietoja POS-sovelluksessa.

Et voi muokata hallintohenkilöstön tietoja POS-sovelluksen kautta. Jos haluat muokata hallintohenkilöstön tietoja, sinun on käytettävä Shopify adminia.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Henkilöstö.

2. Napauta henkilöstön jäsenen nimeä.

3. Valinnainen: tee tarvittavat muutokset henkilöstön jäsenen tietoihin.

4. Valinnainen: napauta Vaihda PIN-koodi. Anna uusi PIN-koodi tai napauta Luo uusi PIN-koodi.

5. Napauta Tallenna.

Rajoitettujen käyttöoikeuksien määrittäminen henkilöstölle POS-PIN-koodien avulla

Oletusarvon mukaan kaikki uudet henkilöstön POS-PIN-koodit tarjoavat täyden pääsyn Shopify POS -sovellukseen. Jos haluat rajoittaa sitä, mitä POS-PIN-koodeilla varustetut työntekijät voivat nähdä, kun he käyttävät Shopify POS -sovellusta, voit rajoittaa heidän käyttöoikeuksiaan sovelluksen asetuksissa.

Henkilöstön jäsen, jolla on täydet käyttöoikeudet, voi suorittaa seuraavat toimet:

• pääsy tilauksiin missä tahansa sijainnissa
  • sijaintiasetusten muuttaminen
  • maksuasetusten muuttaminen
  • kassavuoroasetusten muuttaminen
  • kuittien mukauttaminen
  • kirjautuminen ulos kaupasta
  • pääsy sovelluksiin
  • pääsy asiakkaisiin

Jos rajoitat pääsyä asiakkaisiin, henkilöstön jäsen ei voi nähdä asiakkaan profiilia, mutta hän voi edelleen luoda uusia asiakkaita ja yhdistää asiakkaita ostoihin kassalla maksun yhteydessä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Henkilöstö > Henkilöstöasetukset.

2. Poista kaikki sellaiset käyttöoikeudet, joita et halua antaa PIN-koodia käyttäville Shopify POS -henkilöstön jäsenille.

Henkilöstön jäsenen poistaminen

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on tili, jolla on täydet järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, voit poistaa muiden henkilöstön jäsenten tilejä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Henkilöstö.

2. Napauta henkilöstön jäsenen nimeä.

3. Napauta Poista: