Point of Sale -henkilöstön ylläpito

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on Point of Sale -henkilöstön hallinta -käyttöoikeus, voit tehdä Shopify Adminin Point of Sale -kanavassa seuraavia toimenpiteitä:

• Voit muuttaa vain POS-sovellusta käyttävien henkilöstön jäsenten sähköpostiosoitteita ja yhteystietoja.
  • Voit muuttaa kaikkien niiden henkilöstön jäsenten POS-roolin, joilla on Point of Sale -käyttöoikeudet.
  • Voit muuttaa kaikkien niiden henkilöstön jäsenten PIN-koodin, joilla on Point of Sale -käyttöoikeudet.
  • Voit poistaa vain POS-sovellusta käyttävää henkilöstöä.
  • Poista Point of Salen käyttöoikeus henkilöstöltä, jolla on Shopify Admin -käyttöoikeus.

Vain kaupan omistaja voi hallita omia yhteystietojaan, POS-rooliaan ja PIN-koodia.

Jos henkilöstön jäsenellä on Shopify Adminin käyttöoikeus, vain hän voi muokata omia yhteystietojaan.

Henkilöstön tietojen muuttaminen (Shopify POS -sovellus)

Voit muuttaa henkilöstön tietoja kaikissa seuraavissa sijainnissa:

• POS-sovelluksessa
  • Point of Sale - kanavassa Shopify adminissa
  • Käyttäjät ja käyttöoikeudet -asetuksissa Shopify adminissa

Muuta henkilöstön tietoja POS-sovelluksesta

1. Napauta Shopify POS:ssa ensin ja sen jälkeen Henkilöstö.
  2. Napauta henkilöstön jäsenen nimeä.
  3. Jos kyseessä on vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstön jäsen, napauta YHTEYSTIEDOT-osiossa Muokkaa ja kirjoita sitten henkilöstön jäsenen uudet yhteystiedot.
  4. Toimi seuraavasti, jos haluat määrittää POS-roolin uudelleen:

1. Napauta PÄÄSY MYYNTIPISTEEN SOVELLUKSEEN -osiossa Muokkaa ja valitse sitten toinen rooli.
    2. Napauta Tallenna.
  5. Toimi seuraavasti, jos haluat vaihtaa PIN-koodin:

1. Napauta TURVALLISUUS-osiossa Muokkaa.
    2. Napauta Luo uusi PIN-koodi tai syötä uusi PIN-koodi.
    3. Napauta Tallenna.

Muuta henkilöstön tietoja Point of Sale -myyntipistekanavasta

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Valitse klikkaamalla Henkilöstö.

5. Klikkaa henkilöstön jäsenen nimeä.

6. Anna henkilöstön jäsenen uudet yhteystiedot.

7. Voit määrittää POS-roolin uudelleen, valitsemalla POS-ROOLI-osiosta toisen roolin.

8. Jos haluat vaihtaa PIN-koodin, klikkaa PIN-valikossa kohtaa Luo satunnainen PIN-koodi tai syötä PIN-koodi. Varmista, että työntekijä tietää uuden PIN-koodinsa.

9. Klikkaa Tallenna.

Muuta henkilöstön tietoja Käyttäjät ja käyttöoikeudet -asetuksista

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset ja klikkaa sitten Käyttäjät ja käyttöoikeudet.
  2. Klikkaa henkilöstön jäsenen nimeä.
  3. Anna henkilöstön jäsenen uudet yhteystiedot.
  4. Voit määrittää POS-roolin uudelleen, valitsemalla POS-ROOLI-osiosta toisen roolin.
  5. Jos haluat vaihtaa PIN-koodin, klikkaa PIN-valikossa kohtaa Luo satunnainen PIN-koodi tai syötä PIN-koodi. Varmista, että työntekijä tietää uuden PIN-koodinsa.
  6. Klikkaa Tallenna.

Haku ja suodatus henkilöstöluettelossa

Voit etsiä ja suodattaa henkilöstöluetteloa POS-sovelluksesta tai Shopify adminin Point of Sale -myyntipistekanavasta.

Hae ja suodata POS-sovelluksessa

Voit etsiä tietyn henkilöstön jäsenen syöttämällä nimen, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron Etsi henkilöstöä -kenttään. Voit myös suodattaa henkilöstöluetteloa napauttamalla yhtä tai useampaa POS-roolia.

Hae ja suodata Shopify adminin Point of Sale -myyntipistekanavasta

Voit etsiä tietyn työntekijän syöttämällä nimen, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron hakukenttään. Lisäksi voit suodattaa henkilöstöluetteloa käyttöoikeuksien (esimerkiksi Ylläpitäjä), POS-roolin tai määritetyn sijainnin mukaan. Voit tarkistaa yhden tai useamman suodatussäännön ja yhdistää sekä POS-roolin että sijainnin suodatussäännöt.

Voit esimerkiksi suodattaa henkilöstöluettelon näyttämään vain ne työntekijät, joilla on POS-rooli Kumppani ja tietty myyntipisteen sijainti.

Vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön poistaminen

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on Hallinnoi Point of Sale -henkilöstöä -käyttöoikeus, voit poistaa vain POS-sovellusta käyttävää henkilöstöä.

Henkilöstön poistaminen POS-sovelluksesta

1. Napauta Shopify POS:ssa ensin ja sen jälkeen Henkilöstö.
  2. Napauta vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön jäsenen nimeä.
  3. Napauta Poista henkilöstö.

Poista henkilöstöä Shopify adminin Point of Sale -myyntipistekanavasta

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Valitse klikkaamalla Henkilöstö.

5. Klikkaa vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön jäsenen nimeä.

6. Klikkaa Poista henkilöstö.

Saman toiminnon lisääminen usealle henkilöstön jäsenelle

Voit soveltaa seuraavia toimintoja usealle työntekijälle samanaikaisesti Shopify Adminin myyntipistekanavassa:

• Määritä POS-rooleja.
  • Määritä sijainteja.
  • Anna Point of Sale -oikeudet henkilöstölle, jolla on Shopify Admin -oikeuksien jäsentilit.
  • Poista vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstö.

Seuraavassa esimerkissä määrität saman POS-roolin usealle henkilöstön jäsenelle samanaikaisesti.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Valitse klikkaamalla Henkilöstö.

5. Valitse valintaruutu kaikkien niiden henkilöstön jäsenten nimien vieressä, joiden POS-roolin haluat määrittää.

6. Klikkaa Määritä POS-rooli ja klikkaa sitten roolia, jonka haluat määrittää kaikille valituille henkilöstön jäsenille.