Henkilöstön asetukset Shopify POS -palvelussa

Jos olet kaupan omistaja tai henkilöstön jäsen, jolla on Shopify POS -kirjautumiseen vaadittavat käyttöoikeudet, voit lisätä tai poistaa henkilöstön jäseniä, joilla on pääsy POS:iin vain Shopify POS -sovelluksen avulla. Voit luoda niin monta POS-henkilöstön jäsentä kuin haluat.

Kun lisäät vain POS-sovellusta käyttäviä henkilöstötilejä, niillä ei ole pääsyä Shopify-ylläpitäjään, ellet lisäksi luo henkilöstöä Shopify-ylläpitäjästä. Vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstö tarvitsee yksilöllisen nelinumeroisen henkilökohtaisen tunnusnumeron (PIN-koodin), jotta he voivat käyttää Shopify POS -sovellusta myynnin harjoittamiseen.

Vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstö ei voi itse kirjautua sisään Shopify POS -sovellukseen. Kaupan omistajan tai henkilöstön jäsenen, jolla on Shopify POS -kirjautumiseen vaadittavat käyttöoikeudet, on ensin kirjauduttava sisään ja lukittava sitten POS-sovelluksen näyttö. Kun tämä vaihe on valmis, näkyviin tulee näyttö henkilöstö-PIN-koodin syöttämistä varten. Jos kirjaudut ulos POS-sovelluksesta, kaupan omistajan tai henkilöstön jäsenen, jolla on vaaditut käyttöoikeudet, on kirjauduttava sisään, ennen kuin vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstö voi suorittaa tapahtuman loppuun.

Kun sisäänkirjautunut henkilöstön jäsen käsittelee kassalla maksun Shopify POS ‑sovelluksen kautta, hänen nimensä liitetään kyseiseen tilaukseen. Voit nähdä tilauksen käsittelijän tilauksen tietonäytöllä Shopify POS:ssa ja tilauksen aikajanalla Shopify-ylläpitäjässä.

Uuden Shopify POS -henkilöstön PIN-koodin lisääminen

Jos käytät Shopify POS -myyntipistettä ja kaupallasi on Shopify-sopimus tai ylempi sopimus, voit lisätä uuden henkilöstön jäsenen sovellusasetuksista.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Henkilöstö.

2. Napauta Pääsy vain POS-sovellukseen -osiossa Lisää henkilöstöä.

3. Anna työntekijän etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite.

4. Syötä nelinumeroinen PIN-koodi tai napauta Luo uusi PIN-koodi, jotta henkilöstön jäsen voi käyttää tätä PIN-koodia kirjautuakseen Shopify POS -sovellukseen.

5. Napauta Lisää PIN-koodi.

Vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön tiedot

Jos käytät Shopify POS:ia, kaupallasi on Shopify-sopimus tai laajempi sopimus ja käytät iPadiä, voit muokata vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön tietoja POS-sovelluksessa.

Et voi muokata hallintohenkilöstön tietoja POS-sovelluksen kautta. Jos haluat muokata hallintohenkilöstön tietoja, sinun on käytettävä Shopify-ylläpitäjää.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Henkilöstö.

2. Napauta henkilöstön jäsenen nimeä.

3. Valinnainen: tee tarvittavat muutokset henkilöstön jäsenen tietoihin.

4. Valinnainen: napauta Vaihda PIN-koodi. Anna uusi PIN-koodi tai napauta Luo uusi PIN-koodi.

5. Napauta Tallenna.

Rajoitettujen POS-käyttöoikeuksien määrittäminen henkilöstölle POS-PIN-koodien avulla

Oletusarvoisesti kaikki uudet henkilöstön POS-PIN-koodit tarjoavat täyden pääsyn Shopify POS ‑sovellukseen. Jos haluat rajoittaa sitä, mihin henkilöstöllä, joilla on vain POS-sovelluksen käyttöoikeus ja POS-PIN-koodit, on pääsy, kun he käyttävät Shopify POS -sovellusta, voit rajoittaa heidän käyttöoikeuksiaan sovelluksen asetuksissa.

Vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstö voi tehdä seuraavat toimenpiteet:

• pääsy tilauksiin missä tahansa sijainnissa
  • sijaintiasetusten muuttaminen
  • maksuasetusten muuttaminen
  • kassavuoroasetusten muuttaminen
  • kuittien mukauttaminen
  • kirjautuminen ulos kaupasta
  • pääsy sovelluksiin
  • pääsy asiakkaisiin

Jos rajoitat pääsyä asiakkaisiin, henkilöstön jäsen ei pääse asiakkaan profiilisivulle, mutta hän voi edelleen luoda uusia asiakkaita ja yhdistää asiakkaita ostoihin kassalla maksun yhteydessä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Henkilöstö > Henkilöstöasetukset.

2. Poista käytöstä kaikki sellaiset käyttöoikeudet, joita et halua antaa PIN-koodia käyttäville Shopify POS -henkilöstön jäsenille.

Henkilöstön poistaminen

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on tili, jolla on 13 Shopify POS -käyttöoikeutta, voit poistaa muita henkilöstön jäseniä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Henkilöstö.

2. Napauta henkilöstön jäsenen nimeä.

3. Napauta Poista.