Legge til standard metafeltdefinisjoner

Standarddefinisjoner konfigureres automatisk, og er utviklet for å være universelt kompatible på tvers av Shopify. Fordi standarddefinisjoner for metafelter følger standarder som brukes på tvers av alle Shopify-butikker, støttes de av apper, temaer og andre deler av butikken. Noen eksempler på standarddefinisjoner inkluderer produktvurdering, dato og tid, samt relaterte produkter.

Standardmetafelter og metaobjekter driver Shopifys produkttaksonomi og kategorimetafelter. Kategorimetafelter legges til når produktkategorien legges til for produktet. Hvis du for eksempel legger til produktkategorien Apparel & Accessories > Clothing > Shirts & Tops, kan du legge til kategorimetafelter for clothing size, neckline, sleeve length type, length type, age group, material og color. Du kan redigere metaobjektoppføringer i Innhold > Metaobjekter.

Når det er mulig kan du bruke en standarddefinisjon for metafeltene dine. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Shopifys standardmetafelter.

Legg til en standarddefinisjon

1. Gå til Innstillinger > Egendefinerte data i Shopify-administrator.
  2. Velg den delen av butikken du vil legge til et metafelt for. For eksempel Produkter.
  3. Klikk på Legg til definisjon.
  4. Søk etter standarddefinisjonen du vil bruke i feltet Navn. For eksempel produktvurdering eller pleieveiledning. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Shopifys standardmetafelter.
  5. Se gjennom detaljene for standarddefinisjonen.
  6. Valgfritt: Hvis standarddefinisjonen ikke samsvarer med metafeltet, klikker du på Endre og velger en annen definisjon.
  7. Valgfritt: Fjern avmerkingen for Butikkfronter for å forhindre at verdier for dette metafeltet vises i tilpassede butikkfronter.
  8. Valgfritt: Velg Automatiserte samlinger for at denne definisjonen skal kunne vises for automatiserte samlinger. Dette alternativet er bare tilgjengelig for produkt- og variantmetafelter.
  9. Valgfritt: For å oppheve festingen av metafeltet slik at tilhørende sider i Shopify-administrator ikke viser metafeltet automatisk, kan du klikke på Definisjon festet.
  10. Klikk på Lagre.

Neste trinn etter å ha lagt til metafeltdefinisjoner

Når du har lagt til definisjoner for metafelter, kan du gjennomføre følgende handlinger:

Bruke standard metafelter med Butikkfront-API

Hvis du ønsker å tillate at egendefinerte butikkfronter kan vise metafelter, kan du gi tilgang til Storefront API når du oppretter eller redigerer en metafeltdefinisjon. Hvis du selger Shopify-produkter gjennom et annet nettsted enn Shopify, et videospill eller en annen tilpasset handleopplevelse, kan det være du ønsker å gi tilgang til Storefront API.

Som standard er verdier for standard metafelter tilgjengelige for tilpassede butikkfronter. Finn ut mer om å bruke metafelter med Butikkfront-API.