Reservefraktpriser

Hvis fraktprisene dine beregnes av en tredjepart, som en transportør eller fraktapp, kan tilkoblingen til tredjeparten av og til brytes eller utløpe på tid. Disse pausene og tidsavbruddene gjør at tredjeparten ikke kan vise noen fraktpriser som kundene kan velge i kassen.

Når en tredjepart mislykkes i å sende fraktpriser, kan det hende kunden fortsatt kan velge en reservefraktpris. Disse reserveprisene lar kundene velge en fraktpris og fortsette bestillingen, i stedet for å måtte forlate bestillingen fordi det ikke er noen tilgjengelige fraktpriser.

Vurderinger for reservefraktpriser

Reservefraktpriser er aktivert som standard i Shopify-butikken. Du kan ikke tilpasse reservefraktprisene. Hvis du ikke ønsker at reservefraktpriser vises, kan du deaktivere reservefraktpriser.

Følgende kriterier kan avgjøre hvilke reservepriser som vises i kassen:

Når en bestilling bruker en reservefraktpris, vil det vises et banner på bestillingens side i Shopify-administrator som indikerer at en reservepris er brukt, og hvilken tredjepart som ikke oppga fraktpriser.

Reservefraktpriser etter fraktopprinnelse og destinasjon

Følgende diagram viser mulige reservefraktpriser. Hvis en fraktpris har en vektbetingelse og en betingelse for bestillingsverdi, må begge betingelser være oppfylt for at fraktprisen skal vises. Hvis et produkt ikke har en vekt, vil det tilordnes en vekt på 0 til produktet når reserveprisen beregnes.

Vektbetingelse Betingelse for bestillingsverdi Fraktpriser
Canada til Canada
0,5 kilo eller mindre 100 CAD eller mer Standard – Gratis frakt
0,75 kg eller mindre

Standard – 13,90 CAD

Hurtig – 19,90 CAD

0,75 kg eller mer, men 2 kg eller mindre

Standard – 14,90 CAD

Hurtig – 21,90 CAD

2 kg eller over, men 30 kg eller under Standard – 21,90 CAD
Canada til USA
0,5 kilo eller mindre 100 CAD eller mer Standard – Gratis frakt
0,5 kilo eller mindre Under 100 CAD

Standard – 7,90 CAD

Hurtig – 34,90 CAD

0,5 kg eller mer, men 1,5 kg eller under

Standard – 19,90 CAD

Hurtig – 36,90 CAD

1,5 kg eller mer, men 30 kg eller mindre Standard – 29,90 CAD
Canada til resten av verden
Standard – 20 CAD
USA til USA
1 pund eller mindre 50 USD eller mer Standard – Gratis frakt
1 pund eller mindre Under 50 USD Hurtig – 6,90 USD
1 pund eller mer, men 5 pund eller mindre Hurtig – 9,90 USD
5 pund eller mindre Standard – 4,90 USD
5 pund eller mer, men 70 pund eller mindre Standard – 19,90 CAD
USA til resten av verden
Standard – 20 USD
Tyskland til Tyskland
Standard – 4,99 EUR
Tyskland til Europa
Standard – 13,99 EUR
Tyskland til resten av verden
Standard – 19,99 EUR
Frankrike til Frankrike
Standard – 8 EUR
Frankrike til Europa
Standard – 22 EUR
Frankrike til resten av verden
Standard – 29 EUR
Nederland til Nederland
Standard – 4,95 EUR
Nederland til Europa
Standard – 12,95 EUR
Nederland til resten av verden
Standard – 19,95 EUR
Sverige til Sverige
Normal – 49 SEK
Sverige til resten av verden
Standard – 299 SEK
Danmark til Danmark
Normal – 49 DKK
Danmark til resten av verden
Standard – 299 DKK
Japan til Japan
Standard – Gratis frakt
Japan til resten av verden
2 pund eller mindre Standard – 3000 JPY
Kina til Kina
5 kg eller mindre Standard – 4,95 CNY
Over 5 kg, men 25 kg eller mindre Frakt av tunge varer – 7,50 CNY
Kina til resten av verden

Standard – 9,99 CNY

Hurtig – 19,99 CNY

Hong-Kong SAR til Hong-Kong SAR
5 kg eller mindre Standard – 5,99 HKD
Over 5 kg, men 25 kg eller mindre Frakt av tunge varer – 8,99 HKD
Hong-Kong SAR til resten av verden

Standard – 11,99 HKD

Hurtig – 23,99 HKD

Singapore til Singapore

Standard – 5 SGD

Hurtig – 7,50 SGD

Singapore til resten av verden

Standard – 10 SGD

Hurtig – 20 SGD

Australia til Australia

Standard – 10 AUD

Ekspress – 15 AUD

Australia til resten av verden
Standard – 20 AUD
Resten av verden – innenlands frakt
Standard – 10 USD
Resten av verden – internasjonal frakt
Standard – 20 USD

Deaktiver reservefraktpriser

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Frakt og leveranse.

2. Klikk på Deaktiver under Reservefraktpriser.

3. Klikk på Deaktiver.

Aktiver reservefraktpriser

Når en bestilling bruker en reservefraktpris, vises det et banner på bestillingssiden i Shopify-administrator for å indikere at det er brukt en reservefraktpris, og hvilken tredjepart som ikke oppga fraktpriser.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Frakt og leveranse.

2. Klikk på Aktiver under Reservefraktpriser.