Anpassa och redigera din kassa

Du kan använda kassaredigeraren för att anpassa och hantera funktionaliteten och utseendet på din kassa, tack-, orderstatus- och kundkontosidor på en enda plats som är skild från din temaredigerare. Med kassaredigeraren kan du anpassa ditt varumärke och lägga till appar för att förbättra dessa sidor.

Du kan anpassa varumärkeshantering i kassan genom att lägga till varumärkets logotyp, lägga till en bakgrundsfärg eller bakgrundsbild och ändra färgerna och teckensnittet på kassa-, tack- och orderstatussidan. Vissa varumärkeshanteringsalternativ som du lägger till i din kassa tillämpas automatiskt på dina sidor för nya kundkonton.

Du kan även installera kassaappar från Shopify App Store och sedan lägga till dem i din kassa, tack- och orderstatussidor med hjälp av kassaredigeraren. Apputvecklare och Shopify-partners kan skapa appar som du kan använda för att lägga till ytterligare funktioner på dessa sidor.

Du kan till exempel installera en merförsäljningsapp och sedan lägga till den i kassans beställningssammanfattning och låta kunderna lägga till ytterligare varor i sin varukorg i kassan.