Visa viktig information på produktsidan

OBS! denna vägledning är relevant för Merchants som säljs i Tyskland.

De uppgifter du anger för en produkt påverkar hur produkten ser ut för kunderna, gör det enklare för dig att organisera dina produkter och hjälpa kunderna att hitta produkten. Produktsidan visar en produkt och dess varianter, och innehåller produktbilder, prisinformation, en produktbeskrivning och en Lägg till i varukorgsknappen.

Handlare som bedriver försäljning i Tyskland visar ofta följande information på produktsidorna:

• Leveransinformation
  • Skatteinformation, till exempel moms
  • Leveranstid

Inkludera leveransinformation på produktsidan

Om du lägger till din leveranspolicy i din Shopify adminläggs automatiskt en länk till dina leveranskostnader på din produktsida.

Inkludera skatteinformation på produktsidan

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.

2. I skatteinställningar kontrollera alla skatter ingår i mina priser.

Skatteinformationen visas under produktnamnet på produktsidan och meddelar att den innehåller moms.

Inkludera leveranstider i produktbeskrivningen

1. Gå till Produkter > Alla produkter från din Shopify-admin.

2. Klicka på namnet på den produkt som du vill ändra.

3. Lägg till leveranstiden i produktbeskrivningen. Du kan till exempel lägga till "Delivery inom 1-2 arbetsdagar".