Hantera inkommande överföringar

När du har skapat en inkommande överföring i appen för Shopifys distributionsnätverk måste du redigera överföringen för att inkludera spårningsinformation och en beräknad ankomsttid. Du kan också annullera en överföring som inte har nått ett distributionscenter.

Lägg till spårningsinformation

Du kan lägga till spårningsnumret till en skickad inkommande överföring i appen för Shopifys distributionsnätverk. Kontakta leverantören för spårningsnumret om denne skickar överföringen direkt till distributionscentret. Om du inte har ett spårningsnummer måste du lägga till annan spårningsinformation:

• Lägg till ett pro-nummer om din försändelse är mindre än en full transportlastning (LTL).
  • Lägg till en fraktsedel (BOL) om din försändelse är en full transportlastning (FTL).

Spårningsnumret eller informationen visas på sidan för en individuell inkommande överföring.

Steg:

1. Gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk i din Shopify-admin.
  2. Klicka på Inkommande överföringar och öppna den skickade överföringen.
  3. Klicka på Lägg till spårningsnummeri avsnittet Spårningsinformation.
  4. Ange spårningsnummer, PRO-nummer eller BOL.
  5. Välj bud i rullgardinsmenyn Bud. Om ditt bud inte är listat väljer du sedan Övrigt och anger spårnings-URL manuellt.
  6. Klicka på Spara spårningsnummer.

Lägg till ett beräknat ankomstdatum

Du kan lägga till förväntat ankomstdatum till en inskickad inkommande överföring i appen för Shopifys distributionsnätverk. Se till att du lägger till ett beräknat ankomstdatum så snart du vet när distributionscentret kan förvänta sig att din leverans anländer.

Steg:

1. Gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk i din Shopify-admin.
  2. Klicka på Inkommande överföringar och öppna den skickade överföringen.
  3. Klicka på Lägg till beräknat ankomstdatum i avsnittet Spårningsinformation.
  4. Välj det datum när du förväntar dig att överföringen ska anlända till distributionscentret.
  5. Klicka på Spara datum.

Annullera en ankommande överföring

Du kan annullera en inkommande överföring i appen för Shopifys distributionsnätverk så länge som överföringen inte har nått distributionscentret.

Steg:

1. Gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk i din Shopify-admin.
  2. Klicka på Inkommande överföringar och öppna den skickade överföringen.
  3. Klicka på Fler alternativ > Annullera.