Hantera inkommande överföringar

När du har skapat en inkommande överföring i appen för Shopifys distributionsnätverk måste du redigera överföringen för att inkludera spårningsinformation och en beräknad ankomsttid. Du kan också annullera en överföring som inte har nått ett distributionscenter.

Lägg till spårningsinformation och beräknad ankomsttid

Du kan lägga till spårningsnumret till en skickad inkommande överföring i appen för Shopifys distributionsnätverk. Kontakta leverantören för spårningsnumret om denne skickar överföringen direkt till distributionscentret. Om du inte har ett spårningsnummer måste du lägga till annan spårningsinformation:

• Lägg till ett pro-nummer om din försändelse är mindre än en full transportlastning (LTL).
  • Lägg till en fraktsedel (BOL) om din försändelse är en full transportlastning (FTL).

Spårningsnumret eller informationen visas på sidan för en individuell inkommande överföring.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk.
  2. Klicka på Inkommande överföringar och öppna den skickade överföringen.
  3. Klicka på Lägg till spårning.
  4. Ange spårningsnummer, PRO-nummer eller BOL.
  5. Välj din transportör i rullgardinsmenyn Tjänster.
  6. Om din transportör inte är listad väljer du Övrigt och anger tjänstenamnet. En Spårnings-URL kan också läggas till.
  7. Klicka på Lägg till spårning > Välj ankomstdatum. Välj det datum som du förväntar dig att överföringen ska anlända till distributionscentret.
  8. Klicka på Spara.

Annullera en ankommande överföring

Du kan annullera en inkommande överföring i appen för Shopifys distributionsnätverk så länge som överföringen inte har nått distributionscentret.

Steg:

1. Gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk i din Shopify-admin.
  2. Klicka på Inkommande överföringar och öppna den skickade överföringen.
  3. Klicka på Fler alternativ > Annullera.