Vertex

Vertex är en programvara för betald omsättningsskatt som tillhandahåller automatiskt fastställande av skatt i en molnbaserad skattemotor. Du kan integrera Vertex med din Shopify-butik genom att lägga till den som en skatteapp.

Vertex ger följande fördelar:

• tilldelning av skattejurisdiktion
  • fastställande av omsättningsskatt, användningsskatt och moms
  • hantering av undantagscertifikat
  • registreringsvalidering
  • rapportering
  • platsidentifiering
  • komplex skattskyldighetslogik för att leverera en exakt skatteberäkning för varje transaktion
  • det senaste skatteinnehållet med reducerade krav på systemuppdatering
  • integration med programvara för affärssystem (ERP) och andra företagstillämpningar

Vertex är en lösning för betald skatt som kräver ett direkt kontrakt mellan dig och Vertex. Det tillkommer inte någon extra kostnad från Shopify för att integrera Vertex med din Shopify-butik. Om du vill ha mer information om prissättning, funktionalitet och hur du konfigurerar ett konto, kontakta Vertex.