Fraud Filter

Du kan bruge appen Fraud Filter til at reducere antallet af chargebacks ved at filtrere og blokere potentielt svigagtige ordrer. Appen kan enten advare dig i tilfælde af en ordre med høj risiko eller annullere ordren helt ud fra regler, du selv indstiller.

Fraud Filter hjælpe dig med at beskytte din virksomhed på flere måder:

• Tilføjer yderligere beskyttelse ud over det, den integrerede svindelanalyse tilbyder.
  • Giver dig mulighed for at gennemgå potentielt risikable ordrer, inden du opkræver betaling og behandler ordren.
  • Begrænser betalingsprocessen til kun at omfatte visse kunder.
  • Forhindrer, at visse kunder bestiller.
  • Forhindrer, at kunder fra et specifikt henvisningswebsite kan bestille.
  • Forhindrer, at der betales med visse typer af kreditkort.
  • Advarer dig om potentielt svigagtige ordrer eller annullerer ordrer direkte.

Betalinger via en tredjepartsbetalingstjenesteudbyder kan ikke annulleres automatisk ved hjælp af appen Fraud Filter.

Konfigurer regler i Fraud Filter

Sådan konfigurerer du en regel i Fraud Filter:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Fraud Filter for at åbne appen.

3. Klik på Tilføj et nyt filter.

4. Konfigurer din regel i afsnittet Regler på siden Ny regel. Hver regel kan bestå af én eller flere logiske regler. Følgende eksempler bruger indeholder som operator til at blokere alle ordrer, der er tilknyttet en e-mailadresse fra domænet example.com:

Eksempel på regel

5. Klik på Tilføj regel, når du har angivet logikken for en regel.

6. Angiv navnet på reglen i feltet Navn under afsnittet Detaljer.

7. Vælg den handling, du vil have appen til at udføre, når den genkender en ordre, der overholder reglerne, i afsnittet Handling:

- Annuller ordrer – Appen annullerer ordren automatisk. - Advarsel – Appen viser en meddelelse om ordren i din Shopify-administrator.

1. Vælg alle yderligere handlinger, der skal udføres ved overholdelse af reglerne, i afsnittet Indstillinger. I ovenstående eksempel er reglen f.eks. indstillet til, at alle produkter i en annulleret ordre føres tilbage til lageret, samt at example.com-kunden får tilbagebetalt alle opkrævede beløb i .

2. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.

Sådan skal du reagere på meddelelser fra Fraud Filter

Hvis du har indstillet en regel til at advare dig om ordrer, vil du modtage en meddelelse fra Fraud Filter på en ordres side, hvis den matcher én af dine Fraud Filter-regler:

Meddelelse på siden Ordrer i Fraud Filter

Selv hvis Shopifys svindelanalyse ikke advarer dig om potentiel svindel, vil du stadig se en advarsel i ordrens risikoanalyse, som fortæller, at Fraud Filter har registreret en potentielt svigagtig aktivitet med en klar indikation af, at appens regel blev udløst af ordren:

Afsnittet Risikoanalyse

Fra kundens side ser det ud som om, ordren behandles som normalt. Hvis en regel er indstillet til at annullere en ordre, vil ordren blive accepteret og derefter annulleret med det samme. Alle ordrer, som annulleres af Fraud Filter, registreres på appens siden med Ordrer, hvor ordrerne også kan redigeres, hvis det er nødvendigt. Der vises også en meddelelse omkring den bestemte ordre i din Shopify-administrator.

Bemærk: Det forhindrer ikke afsendelsen af digitale produkter, der afsendes automatisk.

Ofte stillede spørgsmål om Fraud Filter

• Kan Fraud Filter forhindre svindel helt?
  • Ved kunden, at deres ordre matcher et regelsæt i Fraud Filter?

Kan Fraud Filter forhindre svindel helt?

Nej. Fraud Filter kan ikke garantere, at du aldrig modtager en svigagtig ordre. Fraud Filter kan ikke forudsige, om en ordre måske er svigagtig, medmindre den matcher en bestemt regel, du har oprettet i appen. Gennemgå ordrers svindelanalyser, inden du behandler dem, hvis det er muligt.

Ved kunden, at deres ordre matcher et regelsæt i Fraud Filter?

Nej. Fraud Filter giver ikke kunden besked om, at ordren ser ud til at være svigagtig. Dette giver dig en fordel, når du skal gennemgå ordrer, der udløser en advarsel eller annullering ud fra et regelsæt i Fraud Filter. Kunden kan muligvis se, at hans eller hendes kort blev afvist, hvilket kan medføre, at kunden kontakter dig. I sådanne tilfælde, skal du se siden Ordrer i Fraud Filter.