Forberedelse af din Shopify-butik til lancering

Før du lancerer din butik, skal du afgive nogle testordrer for at se, hvordan betalingsprocessen fungerer. Når du er klar, skal du fjerne adgangskoden for din butik, så butikken er åben for offentligheden.

Afgiv en testordre

Når du afgiver en testordre, sikrer du dig, at dine indstillinger for følgende dele af din butik fungerer korrekt:

Der er ikke debiteringer for testordrer. Du bør afgive mindst én testordre i forbindelse med opsætningen af din butik, eller hver gang du foretager ændringer af dine betalingsindstillinger.

I dette afsnit følger en forklaring på, hvordan der oprettes testordrer ved hjælp af Shopify Payments. Hvis du ikke bruger Shopify Payments, kan du afgive en testordre på to måder:

Slå testtilstand til

Fremgangsmåde:

Simuler gennemførte transaktioner

Fremgangsmåde:

1. Gå til din webshop.
  2. Føj et produkt til indkøbskurven.
  3. Følg betalingsprocessen for din butik, som om du var en kunde, der skulle købe et produkt. Brug følgende oplysninger, når du bliver bedt om dine kreditkortoplysninger ved betaling:
    • Navn på kortet: Indtast minimum to ord.
    • Udløbsdato: Indtast en fremtidig dato.
    • CVV: Indtast tre cifre.
    • Kortnummer: Brug følgende numre:
Afprøv kreditkortoplysninger
Korttype Testnummer
Visa 4242424242424242
Mastercard 5555555555554444
American Express 378282246310005
Discover 6011111111111117
Diners Club 30569309025904
JCB 3530111333300000

Simuler mislykkede transaktioner

Hvis du vil have vis de beskeder om kreditkortfejl, som kunderne kan få vist i forbindelse med betaling, kan du simulere en række forskellige mislykkede transaktioner:

• Brug kreditnummer 4000000000000002 til at generere en besked om, at kortet er afvist.
  • Brug kreditkortnummer 4242424242424241 til at genere en besked om forkert nummer.
  • Brug kreditkortnummer 4000000000000259 til at simulere en bestridt transaktion.
  • Prøv med en ugyldig udløbsmåned, f.eks. 13, til at generere en besked om ugyldig udløbsmåned.
  • Brug et udløbsår, der ligger i fortiden, til at generere en besked om ugyldigt udløbsår.
  • Brug et tocifret CVV-nummer til at generere en besked om ugyldig CVV.

Fjern din adgangskode for webshoppen

Når du er klar til at lancere din webshop, kan du fjerne adgangskoden for webshoppen.

Der er to måder, hvorpå du kan fjerne adgangskoden for din webshop: Fra siden Temaer eller fra siden Præferencer under Webshop i din Shopify-administrator.

Du kan fjerne adgangskoden til webshoppen fra siden Temaer i din webshop i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. I din Shopify-administrator går du til Webshop > Temaer

2. Der vises et banner, der siger "Din webshop er beskyttet med adgangskode". Klik på Fjern adgangskode. Hvis banneret ikke vises, er din webshop ikke beskyttet med en adgangskode.

Du kan også fjerne adgangskoden til webshoppen fra siden Præferencer i din webshop i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i Shopify-administrator

2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Begræns adgang til besøgende med adgangskoden i afsnittet Adgangskodebeskyttelse.