Markedsfør din virksomhed, og forøg salget

Der er ingen garanti for fodtrafik, når du åbner en onlinevirksomhed. Du er nødt til at fortælle kunderne, hvor du er. Der er mange muligheder for, at virksomheder kan markedsføre sig online. Du er muligvis nødt til at eksperimentere med forskellige muligheder, før du finder dem, der fungerer bedst for din virksomhed.

Fortæl kunderne, at du har åbent

Når din butik er klar til deling, skal du fortælle dine eksisterende kunder, hvor de kan finde dig. Du kan bruge følgende strategier til at komme i kontakt med dine eksisterende kunder.

Skiltning til dit butikslayout

Hvis du har en detaillokation, kan du skilte i din butik for at give kunderne besked om, hvor de kan købe dine produkter online. Brug Shopifys skiltedesigner til at oprette et tilpasset skilt med en QR-kode, som kunderne kan scanne for at besøge din butik. Du kan vælge mellem en række forskellige skabeloner og tilpasse skiltet med en personlig besked.

Shopify Email

Du kan bruge Shopify Email til at oprette e-mailmarkedsføringskampagner og sende dem fra Shopify. Du kan designe dine e-mails, så de matcher dit brand, og linke direkte til produkter, som du gerne vil dele med dine kunder. Hvis du har indsamlet e-mailadresser fra dine kunder, inden du gik i gang med din Shopify-butik, kan du importere dem til Shopify for at komme i gang med din første e-mailkampagne.

Udvid din rækkevidde

Brug disse strategier til at finde nye kunder i dit område, eller markedsføre til områder, hvor du aldrig har solgt før. Du kan få mere at vide om, hvordan markedsfører din webshop, i Opret en markedsføringsplan.

Søgemaskineoptimering (SEO)

A lot of marketing and search engine results rely on specific words being matched to your business. Consider the keywords that you want to focus on. Using specific keywords in your business descriptions, product titles and descriptions, and marketing will help with your search engine optimization, or SEO, which helps you rank higher on search results pages when people search for your keywords. For more information, refer to Developing a marketing plan.

Markedsføringsapps

Værktøjer til markedsføringsautomatisering, som f.eks. Kit, kan hjælpe dig med at sætte mål og administrere din markedsføring. Se Shopify App Store for andre apps til markedsføring.

In general, the more links that exist on the internet that lead to your website, the better. Consider writing a blog article and sending it to various blogs that write about your niche or industry. Asking them to publish an article about you, perhaps in exchange for adding a link to their blog on your website, can be a good way to bring traffic to your website.

Other methods to get more links include reaching out to social media influencers, offering contests, and posting your own blog content.

Målrettede annoncer

Brug af målrettede annoncer i søgemaskiner og på websites for sociale medier er en anden måde at annoncere for din virksomhed over for personer, som, du mener, der er størst sandsynlighed for, vil bestille dine produkter. Du kan angive en målgruppe for dine annoncer, så annonceudbyderen kun viser dine annoncer til personer, der opfylder de kriterier, du vælger. Hvis du f.eks. sælger babytøj, kan du indstille dine annoncer til kun at blive vist til personer, der har små børn eller børnebørn.

Sælg mere online

Brug følgende strategier til at øge antallet af besøgende i din butik, som ender med at købe noget.

Salgs- og rabatkoder

Du kan tilbyde rabatter for at skabe interesse i din nye webshop. Dette kan ske ved at oprette rabatkoder, konfigurere automatiske rabatter eller fastsætte udsalgspriser for individuelle produkter.

Du kan oprette koder til en rabat i pengeværdi, en procentrabat eller en gratis leveringsrabat.

Du kan finde flere oplysninger om at tilbyde rabatter i Tilbyd rabatter, og angiv udsalgspriser.

E-mail om forladt betaling

Du kan automatisk sende en e-mail til kunder, efter de har forladt deres betalingsproces. Hver e-mail indeholder et link til kundens tabte kurv, hvilket gør det muligt for dem at fuldføre deres betalingsproces, hvis de ønsker det. Du kan redigere e-mailskabelonen ved at tilføje et logo eller ændre farveskemaet.

Du kan få mere at vide om, hvordan du konfigurerer e-mails om forladte betalinger, i Gendan forladte betalinger.

Shopify Ping

Shopify Ping er en gratis iOS-app, som du kan bruge til at administrere beskeder fra dine kunder. Besøgende i din webshop kan sende beskeder ved hjælp af meddelelseskanaler som f.eks. Shopify Chat, Facebook Messenger eller Apple Business Chat. Du kan også bruge Shopify Ping til at læse og besvare dine beskeder på din iOS-enhed.

Se Konfiguration af Shopify Ping for at få mere at vide om, hvordan du konfigurerer Shopify ping.