Aktivér ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven

Du kan bruge ordrebemærkninger til at indsamle særlige oplysninger fra kunder om, hvordan en ordre skal klargøres og leveres. Du kan aktivere et tekstfelt til ordrebemærkninger på siden med indkøbskurv i alle gratis Shopify-temaer.

Aktiverer ordrebemærkninger

Ordrebemærkninger kan aktiveres på siden med Indkøbskurv i dit tema. Følg nedenstående trin, eller se dit temas dokumentation, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan finde denne indstilling i dit tema.

Aktivér ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven

1. Vælg Indkøbskurv for at indlæse skabelonen i temaeditoren.

2. Klik på blokken Subtotal.

3. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér bemærkning til indkøbskurv.

4. Klik på Gem.

Rediger din ordrebemærkningslabel

Du kan redigere den label, der vises over eller ved siden af feltet til ordrebemærkninger. Labelen viser som standard teksten “Føj en bemærkning til din ordre”:

Label til ordrebemærkninger

1. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Handlinger > Rediger sprog.

2. Angiv Add a note i feltet Filtrer oversættelser for at få vist oversættelsen af ordrebemærkninger:

Oversættelse af ordrebemærkninger

3. Angiv en ny tekst til labelen for ordrebemærkningen.