Konfiguration af dine leveringspriser

Når du behandler dine ordrer gennem Shopifys distributionsnetværk, kombineres omkostningerne for behandling og levering i din månedlige faktura fra Shopify. Hvis du vil kompensere for disse omkostninger, skal du vælge en prissætningsstrategi for levering, der giver mening for din virksomhed.

Shopifys distributionsnetværk bruger zonebaserede priser til at bestemme dine leveringsomkostninger. Få flere oplysninger om, hvordan dine debiteringer beregnes, i Fakturering og priser.

Funktioner i Shopify Shipping

Shopifys indstillinger for levering er centreret omkring leveringsprofiler. Leveringsprofiler giver dig mulighed for at oprette specifikke leveringspriser for de tjenester, som du føjer til profilen. Ethvert produkt, der ikke føjes til en tilpasset leveringsprofil, bruger de leveringspriser, som du har angivet i din generelle leveringsprofil.

Du kan oprette leveringszoner i hver af dine profiler. Leveringszoner angiver, hvilke områder modtager hvilke leveringspriser. Du kan f.eks. oprette en leveringszone for USA, som har gratis levering, og en anden zone for Canada, som har et fast leveringsgebyr på 5 USD. Leveringszoner kan være baseret på lande eller stater. Hvis du har brug for at angive leveringszoner efter postnummer, kan du bruge en app fra Shopify App Store.

I hver enkelt leveringszone kan du oprette grupper af lokationer, der alle har samme leveringspriser. Det giver dig mulighed for at opkræve forskellige leveringspriser, afhængigt af hvilken lokation behandler ordren. Du kan f.eks. oprette en leveringsprofil for en kampagne-T-shirt, som har gratis levering, hvis den behandles fra dit lager i Florida, men som opkræver 5 USD, hvis den behandles fra dit lager i New York.

Du kan få flere oplysninger under Leveringsprofiler.

Debitering for gratis levering

En almindelig leveringsstrategi er at indarbejde omkostningerne for behandling og levering i dine produktpriser og tilbyde gratis levering ved betaling. Du kan bruge disse enkle leveringspriser i markedsføringen af din butik.

Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer leveringspriser i Opret gratis levering.

Opkræve fast leveringspris

Faste leveringspriser kan bruges til at angive specifikke leveringsomkostninger for bestemte produkter, områder eller behandlingslokationer. Du kan også tilføje betingelser baseret på pris eller vægt, så der opkræves forskellige faste leveringspriser for ordrer med forskellige værdier eller vægte.

De faste priser hjælper med at holde leveringsomkostningerne enkle, men det kan medføre, at der opkræves for meget eller for lidt fra dine kunder, afhængigt af de faktiske omkostninger.

Se Konfiguration af faste leveringspriser for at få mere at vide om, hvordan du konfigurerer faste leveringspriser.

Hvis du har brug for hjælp til at bestemme dine faste leveringspriser, skal du kontakte Fulfillment Success-teamet via fanen Oversigt i din app til Shopifys distributionsnetværk.

Opkræve beregnede leveringspriser

Hvis du vil se nærmere på mulighederne for at opkræve beregnede priser i din betalingsproces, skal du kontakte Fulfillment Success-teamet via fanen Oversigt i din app til Shopifys distributionsnetværk, som kan fortælle dig om den bedste måde at implementere dette på i din virksomhed.