Tap & Chip Reader

Saatavilla vain Shopifysta

Shopify POS:n Tap & Chip -lukija

Shopifyn Tap & Chip -kortinlukija on EMV-yhteensopiva kortinlukija, joka yhdistetään langattomasti iPadiin, iPhoneen tai Android-laitteeseen. Voit käyttää Shopifyn Tap & Chip -lukijaa lähi- ja sirukorttimaksujen hyväksymiseen Shopify POS-sovelluksella.

Kortinlukijan vaatimukset ja tuetut maksutyypit

Jotta voisit käyttää Tap & Chip -lukijaa, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• kauppa sijaitsee Yhdysvalloissa
  • kaupan maksupalveluntarjoajana on aktivoitu Shopify Payments
  • yhteensopivat iPad-, iPhone- tai Android-laite, joka tukee Bluetooth 4.2:ta tai uudempaa versiota:
Laitteet, jotka toimivat Tap & Chip -lukijassa
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 5 tai parempi ja iOS 11.2 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.2 tai uudempi
iPad 4. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.2 tai uudempi
iPad mini 2. sukupolvi tai tehokkaampi ja iOS 11.2 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iOS 11.2-käyttöjärjestelmää käyttävät iPad-mallit tai uudemmat
Android Android-laite, jossa on versio 5.0 (Lollipop) tai uudempi
  • yhteensopiva Shopify POS -versio:

• iOS - Shopify POS 5.12.0 tai uudempi
    • Android - Shopify POS 3.4.0 tai uudempi

Voit hyväksyä seuraavien maksutyyppien maksuja käyttämällä Tap & Chip -lukijaa:

• Visa ja Visa Debit
  • Mastercard ja Debit Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • Apple Pay
  • Google Pay

Mistä voit ostaa Tap & Chip -lukijan

Tap & Chip -lukija on saatavilla vain Yhdysvaltojen ja Kanadan Shopify Hardware Storesta.

Kanadasta käsin toimivien kauppiaiden on käytettävä uutta Shopify POS -myyntipistettä käyttääkseen Tap & Chip -lukijaa.

Tap & Chip -lukijan kytkeminen päälle ja pois päältä

Voit kytkeä Tap & Chip -lukijan päälle painamalla lyhyesti sen virtapainiketta. Merkkivalot syttyvät. Jos olet jo liittänyt ja yhdistänyt lukijan POS-laitteeseesi, lukija muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen.

Tap & Chip -lukijan komponentit

Tunnin käyttämättömyyden jälkeen Tap & Chip -lukija siirtyy lepotilaan. Herätä lukija painamalla virtapainiketta lyhyesti. Jos pidät virtapainiketta painettuna vähintään 4 sekunnin ajan, lukija nollaa kaikki bluetooth-liitokset, ja se on yhdistettävä uudelleen.

Tap & Chip -lukijan lataaminen

Voit ladata Tap & Chip -lukijan käyttämällä sen mukana toimitettua USB-kaapelia. Jos haluat ladata lukijan, kytke USB-liittimen pienempi pää kortinlukijaan tai sen alustaan ja sitten suurempi pää puhelinlaturiin tai tietokoneeseen.

Tap & Chip -lukijan täyteen lataaminen 1–2 tuntia. Kun lukija on täyteen ladattu, sen akun pitäisi kestää viikon verran myyntiä.

Neljä merkkivaloa näyttävät lukijan akun lataustilan, kun painat virtapainiketta.

Akun varaustason merkkivalon tulkitseminen Tap & Chip -lukijalla (lähimaksu- ja sirukortinlukijalla)
● ● ● ● Täyteen ladattu
● ● ● ○ Akkua jäljellä 75 %
● ● ○ ○ Akkua jäljellä 50 %
● ○ ○ ○ Akkua jäljellä 25 %
● ○ ○ ○ (punainen) Akku lähes tyhjä
● ❂ ○ ○ (vilkkuu) Lataa

Tap & Chip -lukijan liittäminen ja yhdistäminen POS-laitteeseen

Jos haluat käyttää kortinlukijaa Shopify POS:n kanssa, sinun on liitettävä ja yhdistettävä lukija POS-laitteeseesi. Kun olet liittänyt lukijan ja laitteen, lukija muodostaa yhteyden laitteeseen automaattisesti, kun molemmissa on virta kytkettyjä ja molemmat ovat kantavuusalueella.

Toimintovaiheet:

Pura Tap & Chip -lukijan ja POS-laitteen pariliitos

Voit käyttää Tap & Chip -lukijaa vain yhdessä laitteessa kerrallaan. Jos haluat käyttää kortinlukija toisessa laitteessa, sinun on ensin purettava lukijan ja sen senhetkisen laitteen välinen pariliitos.

Toimintovaiheet:

Maksun hyväksyminen Tap & Chip -lukijalla

Tap & Chip -lukijan vianmääritys

Jos kortinlukija ei toimi, voit määrittää vian suorittamalla seuraavat toimet testitilauksella:

1. Tarkista, että täytät Tap & Chip -lukijan käytön vaatimukset .

2. Tarkista, että sinulla on Internet-yhteys. Käsitelläkseen maksuja Shopify POS:n on yhdistettävä Internetiin wifi-yhteyttä tai laitteen mobiilidataa käyttäen. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, et voi käsitellä maksuja Tap & Chip -lukijalla.

Jos haluat käsitellä luottokorttimaksuja, mutta sinulla ei ole internetyhteyttä, sinun on käytettävä ulkoista maksupäätettä.

3. Tarkista, että laitteessasi on bluetooth käytössä ja että kortinlukija näkyy yhdistettynä Shopify POS -laitteistoasetuksissa. Jos kortinlukija ei näy yhdistettynä, kokeile muodostaa pariliitos kortinlukijan ja laitteen välille.

4. Muodostaessasi pariliitosta kortinlukijan ja laitteen välille varmista, ettet paina virtapainiketta yli neljän sekunnin ajan. Jos jatkat virtapainikkeen painamista sen jälkeen, kun LED-valot vilkkuvat edestakaisin, voi tapahtua jokin seuraavista:

- Jos kortinlukijan pariliitos on purettu, lukija sammuu. - Jos lukijaan on jo muodostettu pariliitos, lukijan yhteys nykyiseen laitteeseen katkaistaan.

1. Varmista, että valitset maksunäytöstä kohdan Luotto. Ulkoinen pääte -maksutapa valitaan vain, jos käytät ulkoista maksupäätettä Shopifyn tukeman kortinlukijan sijaan.

2. Vain iOS: Siirry Shopify POS -asetusten Laitteisto-osioon ja tarkista, onko laitteesi muodostanut laiteparin myös kortinlukijan kanssa, jossa on lähiluku-, siru- ja magneettijuovatoiminto.

Kun molemmat kortinlukijat on liitetty laitteeseen, Shopify POS yrittää käyttää kortinlukijaa, jossa on lähiluku-, siru- ja magneettijuovatoiminto, koska siinä on eniten toimintoja. Jos haluat olla varma käyttämästäsi kortinlukijasta, poista lukija, jota et halua Shopify POS:n käyttävän.

1. Varmista, että olet syöttänyt kortin oikein.

2. Yritä syöttää korttitiedot manuaalisesti. Jos tämä toimii, kortinlukijassa on ongelma.

3. Jos manuaalinen syöttö ei toimi, pakota Shopify POS -sovelluksen lopetus ja kytke sitten laite pois päältä. Kytke laite jälleen päälle, avaa Shopify POS ja varmista, että kortinlukija on yhdistetty uudelleen. Kun kortinlukijan merkkivalo ilmoittaa, että kortinlukija on kytketty, kokeile tehdä uusi testitilaus.

Jos kortinlukija ei vieläkään toimi, ota yhteyttä Shopifyn tukeen.

Shopify-telakka Tap & Chip -kortinlukijalle

Telakka Shopify Tap & Chip -kortinlukijalle

Shopify Tap & Chip -kortinlukijan telakan ominaisuudet:

• antaa lukijalle virtaa, jotta se on aina päällä ja latautunut

• nostaa lukijan irti alustasta

• suojaa tiskillä olevaa lukijaa.

Telakka on saatavilla Yhdysvalloissa sijaitsevasta Shopify-laitteistokaupasta.

Shopify Tap & Chip -kortinlukijan kiinnittäminen telakkaan

1. Valinnainen: Asenna telakka tiskiin käyttämällä 0,8 mm pulttia ja mutteria. Tiskin läpi täytyy porata reikä. Sen jälkeen voit ruuvata pultin tiskin läpi alhaalta ylöspäin ja telakointiaseman pohjaan.

2. Poista kansi telakointiaseman päältä.

3. Liu'uta Shopify Tap & Chip -kortinlukija telakkaan. Varmista, että telakan USB-C-liitin on kytketty kortinlukijaan.

4. Laita kansi takaisin paikoilleen.

5. Liitä virtajohto telakointiasemaan ja sen jälkeen virtalähteeseen, jossa on USB-A-liitin, kuten Shopify Retail Stand -telineeseen.

Shopify Tap & Chip iPhone -kotelo

Shopify Tap & Chip iPhone -kotelo

Kotelo on suunniteltu kiinnittämään Shopify Tap & Chip -kortinlukija iPhonesi takaosaan. Tämä mahdollistaa liikkuvuuden ja helpon maksujen vastaanottamisen niin, ettei liiketoimintasi rajoitu vain kassan ääreen. Se myös suojaa sekä iPhoneasi että kortinlukijaasi.

Kotelo on yhteensopiva iPhone X- ja iPhone XS-mallien kanssa. Se on saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevasta Shopify Hardware Storesta.

Kotelon kiinnittäminen iPhoneen ja Shopify Tap & Chip -kortinlukijaan

Suosittelemme, että kiinnität koteloon ensin iPhonesi ja vasta sen jälkeen Shopify Tap & Chip -lukijan.

Sinun täytyy kytkeä virta päälle ja muodostaa laitepari Shopify Tap & Chip -kortinlukijan kanssa, ennen kuin kiinnität sen koteloon.

Toimintovaiheet:

1. Kytke virta kortinlukijaan ja muodosta sen jälkeen kortinlukijasta ja puhelimestasi laitepari.

2. Kiinnitä kotelo iPhoneen.

3. Kiinnitä kotelo Shopify Tap & Chip -lukijaan.

Poista Shopify Tap & Chip -lukija kotelosta, ennen kuin irrotat iPhonen.