Legg til, rediger eller fjern en merknad fra en Shopify POS-bestilling

Bestillingsmerknader vises på detaljskjermen for en bestilling, og er nyttig for å legge ved tilleggsinformasjon om en bestilling.

Hvis en kunde har gitt deg spesielle instruksjoner, eller hvis det er noe ved en bestemt bestilling som du eller personalet må huske, kan du legge ved en merknad til bestillingen i kassen. Du kan også legge til en merknad i en fullført bestilling fra Shopify POS Bestillinger-skjermbildet senere.

Merknader er generelt for internt bruk. Hvis du ønsker å vise bestillingsmerknader til kunder, kan du inkludere dem på kvitteringer.

Legg til en merknad i en bestilling som fortsatt ligger i handlekurven

Følg disse trinnene for å legge til en merknad i en bestilling i kassen:

1. Fra handlekurven trykker du på Flere handlinger-knappen.
  2. Trykk Legg til merknad.
  3. Angi merknaden og trykk deretter på Lagre.

Redigere en merknad

Følg disse trinnene for å redigere en merknad fra en bestilling mens den fortsatt ligger i handlekurven:

1. Trykk på Rediger merknad.
  2. Angi endringene dine nå. Trykk på Lagre for å oppdatere merknaden.

Slette en merknad

Følg disse trinnene for å slette en merknad fra en bestilling:

1. Trykk på Rediger merknad.
  2. Trykk på Slett merknad.