Shopify Lite plan

Shopify Lite-planen är för alla som vill sälja produkter utan att underhålla en online-butik. Om du vill bädda in en Köpknapp på din personliga webbplats eller blogg kan du göra det med den här planen.

Planen Shopify Lite ger Shopifys standardfunktioner för kassasystem och försäljningskanaler med köpknapp, sidan med Analysverktyg och finansiella rapporter. Shopify Lite inkluderar inte webbshoppens försäljningskanal.

På den här sidan

Shopify Lite-planens funktioner

Planen Shopify Lite erbjuder funktioner som finns tillgängliga i alla planer, inklusive följande funktioner:

Funktioner i Shopify Lite-planen
Funktion Beskrivning
Konkurrenskraftiga transaktionsavgifter Planen Shopify Lite erbjuder samma transaktionsavgifter som Basic Shopify-planen. Granska Shopifys prissättningssida för att hitta specifika transaktionsavgifter under planer i din region.
Personal Planen Shopify Lite har stöd för ett personalkonto.
stängs Shopify Kassasystem Om du vill sälja dina produkter personligen – till exempel: på bondens marknad, en mässa eller i en popup-butik – så kan du göra det med Shopify Lite-planen med hjälp av Shopifys Point of Sale-app och en kortläsare.
Rapporter Du kan spåra dina affärsresultat med hjälp av rapporter. Shopify Lite-planen tillhandahåller analyssidan, finansiella rapporter, produktanalyser, Live-vy, inköpsrapporter, lagerrapporter, beteenderapporter, marknadsföringsrapporter, orderrapporter, försäljningsrapporter, detaljhandelsrapporter, vinstrapporter och kundrapporter.