Betalningar för kassa på Facebook och Instagram

Om du vill använda kassa på Facebook och Instagram måste du använda Shopify Payments eller Shop Pay för tredjeparts-gateways.

Betalningar för ordrar som gjorts med kassa på Facebook och Instagram hanteras i din Shopify-administratör.

Shopify Payments

Kassa på Facebook och Instagram drivs av Shopify Payments. Med Shopify Payments kan du hålla alla dina betalningsprocesser på ett och samma ställe. Shopify Payments eliminerar besväret med att konfigurera en tredjeparts betalningsleverantör eller ett merchant-konto. Du behöver inte heller skriva in inloggningsuppgifterna i Shopify.

Om din butik har Shopify Payments aktiverat får du betalningar via Shopify-utbetalningar när en kund betalar med kassa på Facebook och Instagram.

För mer information om Shopify Payments, se Shopify Payments.

Shop Pay för tredjeparts-gateways

Om du inte har Shopify Payments aktiverat och istället använder en annan betalningsleverantör, kan du aktivera Shop Pay för tredjeparts-gateways. Shop Pay för tredjeparts-gateways aktiverar Shop Pay som en snabbkassa för din webbutik, Facebook och Instagram.

Om din webbutik är baserad i USA och uppfyller Shopify Payments-kraven kan du aktivera Shop Pay för din tredjeparts-gateway.

När Shop Pay för tredjeparts-gateways har aktiverats i din butik får du betalningar via Shopify-utbetalningar när en kund betalar med kassa på Facebook och Instagram.

Mer information om att Aktivera Shop Pay för tredjeparts-gateways.

Paypal

Om du aktiverar PayPal i Facebooks försäljningskanal kan du acceptera betalningar för ordrar som lagts med kassa på Facebook och Instagram. Med PayPal kan kunden betala med kreditkort, bankkonton, köparkredit eller PayPal-kontosaldon.

Om din butik har PayPal aktiverat får du betalningar via PayPal när en kund använder PayPal för att betala i kassa på Facebook och Instagram.

Mer information om PayPal.