Spørg dine kunder, hvordan de har hørt om din butik

Du kan spørge dine kunder, hvordan de har hørt om din butik ved at tilføje formularfeltet Hvordan hørte du om os? på siden med indkøbskurv.

Hvordan hørte du om os?

Opret formularfeltet “Hvordan hørte du om os?”

Inkluder kodestykket på siden med indkøbskurv

Sådan inkluderer du kodestykket Hvordan hørte du om os? på siden med indkøbskurv:

1. Klik på cart-template.liquid i mappen Afsnit. Hvis dit tema ikke indeholder cart-template.liquid, skal du klikke på cart.liquid i mappen Skabeloner.

2. Find det afsluttende </form>-tag i koden. Indsæt følgende kode på en ny linje over det afsluttende </form>-tag:

{% render 'hear-about-us' %}
  1. Klik på Gem.

Tilføj temaindstillinger for konfiguration

1. Klik på settings_schema.json i mappen Konfiguration.

2. Find den første afsluttende krøllede parentes }, i koden. Indsæt følgende kode på en ny linje under den afsluttende krøllede parentes },:

{
"name": "Hear About Us",
"settings": [
    {
        "type": "text",
        "id": "hau_form_options",
        "label": "Form options",
        "default": "Facebook, Twitter, Google, Instagram, Youtube",
        "info": "Separate each option with a comma"
    },
    {
        "type": "header",
        "content": "Form validation"
    },
    {
        "type": "checkbox",
        "id": "hau_form_validation",
        "label": "Enable form validation",
        "default": true
    },
    {
        "type": "text",
        "id": "hau_error_message",
        "label": "Error message",
        "info": "The error message that is displayed when no selection is made",
        "default": "Please select an option below"
    },
    {
        "type": "text",
        "id": "hau_error_message_other",
        "label": "Other field error message",
        "info": "The error message that is displayed when there is no input in the 'Other' field",
        "default": "Please fill the text field below"
    },
    {
        "type": "header",
        "content": "Error styling"
    },
    {
        "type": "color",
        "id": "hau_error_color",
        "label": "Color",
        "default": "#ff0000"
    }
]
},
  1. Klik på Gem.

Gør formularfeltet obligatorisk

Du kan forhindre, at kunder går til betalingsprocessen uden at vælge en mulighed i formularfeltet Hvordan hørte du om os? ved at gøre feltet obligatorisk.

1. Klik på cart-template.liquid i mappen Afsnit. Hvis dit tema ikke indeholder cart-template.liquid, skal du klikke på cart.liquid i mappen Skabeloner.

2. Find følgende novalidate-attribut i indkøbskurv-formularkoden:

novalidate
  1. Erstat novalidate-attributten med følgende kode:
{% unless settings.hau_form_validation %}novalidate{% endunless %}
  1. Klik på Gem.

2. Klik på Temaindstillinger i sidebjælken i Temaeditoren.

3. Klik på fanen Hør om os.

4. Sørg for, at indstillingen Aktivér formularvalidering er aktiveret under Formularvalidering.

Bemærk: Du kan tilpasse de fejlmeddelelser, der vises, ved at redigere indstillingerne for tekstfelterne Fejlmeddelelse og Fejlmeddelelser i andre felter. Du kan også tilpasse farven på fejlen ved at redigere indstillingen Farve under Fejlformatering.

Angiv valgmuligheder

Hvis du vil tilpasse valgmulighederne i rullemenuen Hvordan hørte du om os?, kan du redigere valgmulighederne ved hjælp af temaindstillingerne i din Temaeditor.

1. Klik på Temaindstillinger i din Temaeditor.

2. Klik på fanen Hør om os.

3. Tilføj eller fjern valgmuligheder i Formularindstillinger (adskilt af kommaer).

4. Klik på Gem.

Bemærk: Medtag ikke valgmuligheden Andet, da den tilføjes automatisk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se de data, der registreres?

Du kan se svaret i administratoren. Klik på afsnittet Yderligere oplysninger for ordren:

Afsnittet med yderligere oplysninger for en ordre