Fjern forfatterens navn fra blogopslag

Fjern forfatterens navn

Hvis du vil fjerne forfatterens navn fra en blog, skal du redigere Liquid i dine blog.liquid- og article-template.liquid-skabeloner. Hvis du bruger Boundless, skal du redigere Liquid i dine blog.liquid- og article.liquid-skabeloner.

1. Klik på blog.liquid i mappen Skabeloner.

2. Brug ctrl + F på en PC eller command + F på Mac for at finde dette Liquid-tag og slette det:

{{ article.author }}

I temaerne Simple og Supply har forfatter og dato det samme Liquid-tag. Hvis du vil fjerne dem begge, skal du bruge ctrl + F på en PC eller command + F på en Mac for at finde dette Liquid-tag og slette det:

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Hvis du kun vil beholde datoen, skal du erstatte ovenstående kode med:

{{ date }}
  1. Klik på Gem.

2. Klik på article-template.liquid i mappen Afsnit. Klik på article.liquid i mappen Skabeloner, hvis du bruger Boundless.

3. Brug ctrl + F på en PC eller command + F på Mac for at finde dette Liquid-tag og slette det:

{{ article.author }}

I temaerne Simple og Supply har artikelforfatter og artikeldato det samme Liquid-tag. Hvis du vil fjerne dem begge, skal du bruge ctrl + F på en pc eller command + F på en Mac for at finde dette Liquid-tag og slette det:

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Hvis du kun vil beholde datoen, skal du erstatte ovenstående kode med:

{{ date }}
  1. Klik på Gem.