Konfiguration af tredjepartsbetalingstjenesteudbydere

Hvis du ikke bruger Shopify Payments, og du ønsker at acceptere kreditkort, kan du vælge mellem mere end 100 udbydere af kreditkortbetaling til din Shopify-butik.

Du kan aktivere eller ændre en betalingsudbyder fra siden Betalinger i din Shopify-administrator.

Aktivér en udbyder af kreditkortbetaling

Du kan kun have én udbyder af kreditkortbetaling aktiveret ad gangen. Hvis du allerede har en udbyder aktiveret, kan du ændre din udbyder af kreditkortbetaling.

Trin:

Skift din udbyder af kreditkortbetaling

Trin:

Den betalingstjenesteudbyder, som du har valgt, vil nu være aktiv i den butik.

Når du ændrer din betalingsudbyder, fjernes din tidligere udbyder fra dine betalingsindstillinger, men denne er tilgængelig, hvis du har brug for den i forbindelse med situationer, hvor ordren f.eks. returneres. Hvis du vil behandle returneringer for ordrer, der er afgivet via din tidligere betalingsudbyder, skal du ikke fjerne dine kontooplysninger fra siden Betalinger i din Shopify-administrator, før du skifter udbyder.

Tilføj en betalingsudbyder ved hjælp af ActiveMerchant

Vi accepterer ikke længere tilføjelse af nye betalingstjenesteudbydere i Shopify med ActiveMerchant. GitHub-projektet er stadig gratis og tilgængeligt for udviklere, som vil bruge det sammen med andre projekter.