Sådan vælger du sprog og område for din konto

Shopify-administratoren kan vises på mange forskellige sprog. Du kan også ændre formatet for tidspunkt, dato, valuta og tal i din Shopify-administrator ved at ændre området for din konto. Du kan til enhver tid ændre sproget og området for din konto.

Tilgængelige sprog

Shopify-administratoren kan ændres til følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Polsk
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Der overvejes yderligere sprog i fremtiden.

Skift dit kontosprog

Hvis du ændrer kontosproget, ændres kun det sprog, der vises for dig i din Shopify-administrator. Det påvirker ikke sproget i dit webshops butiksfacade. Se Oversættelse af temaer, hvis du vil ændre sproget i dit webshops butiksfacade.

Fremgangsmåde:

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer konto.
  3. Åbn afsnittet Foretrukket sprog, find feltet Sprog, og vælg det sprog, du vil bruge, i rullemenuen.

Skift dit kontoområde

Hvis du ændrer dit kontoområde, justeres klokkeslæt, dato, valutaer og tal i din Shopify-administrator, så de svarer til standardformateringen i det område, du vælger.

Hvis valutaen i dit valgte kontoområde ikke matcher din butiksvaluta, vises valutakoden for din butiksvaluta ud for eventuelle pengeværdier i din administrator. Hvis butikkens valuta og kontoområde f.eks. begge bruger USD, vil en pengeværdi på 100 blive vist som "100 USD" i din administrator. Hvis butiksvalutaen er USD, og kontoområdet bruger EUR, vil en pengeværdi på 100 blive vist som "100 USD".

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer konto.
  3. I afsnittet Foretrukket sprog i feltet Regionalt format klikker du på Skift regionalt format, hvis det er tilgængeligt.
  4. Vælg det område, du vil bruge, i rullemenuen.