Shopify på flere sprog

Shopify er tilgængelig på følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Polsk
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Om betasprog

Shopify har udgivet en begrænset betaversion af administratoren og hjælpecenteret på disse sprog. Du har brug for at vide følgende:

• Denne udgivelse er kun begyndelsen. Vi arbejder fortsat hårdt på at levere mere indhold på dit sprog. Denne betaversion er en blandet sprogversion, hvilket betyder, at nogle skærmbilleder stadig vises på engelsk. Vi har gjort vores bedste for at ramme de vigtigste funktioner, så du kan få en følelse af, hvordan det føles at arbejde med Shopify på dit sprog.

• Du kan tilmelde dig betaversionen af Shopify på disse sprog for at afprøve dem. Vi vil sætte pris på din feedback – både positiv og negativ. Vi vil gerne høre, hvis noget ikke giver mening for dig, eller hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre os!

• Vi har oversat administratoren. Udover det, vil vi gerne yde support på dit eget sprog. Vi har udgivet en delvist oversat Hjælp på disse sprog. Vi har desuden mailsupport på disse sprog, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ændrer jeg mit foretrukne sprog?

Fremgangsmåde:

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto.

Bemærk: Hvis du ikke har konfigureret et enkeltlogin, vil du se Din profil i stedet for Administrer konto.

1. Åbn afsnittet Foretrukket sprog, find feltet Sprog, og vælg det sprog, du vil bruge, i rullemenuen.

Kan jeg ændre mit sprog tilbage til engelsk?

Ja. Du kan altid skifte tilbage til engelsk.

Udgiver I Shopify på andre sprog?

Shopify har planer om at udgive flere sprog i de kommende måneder og år.