Shopify på flere sprog

Shopify er tilgængelig på følgende sprog ud over engelsk:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk

Shopify har udgivet en begrænset betaversion af administratoren og hjælpecenteret på disse sprog. Du har brug for at vide følgende:

• Denne udgivelse er kun begyndelsen. Vi arbejder fortsat hårdt på at levere mere indhold på dit sprog. Denne betaversion er en blandet sprogversion, hvilket betyder, at nogle skærmbilleder stadig vises på engelsk. Vi har gjort vores bedste for at ramme de vigtigste funktioner, så du kan få en følelse af, hvordan det føles at arbejde med Shopify på dit sprog.

• Du kan tilmelde dig betaversionen af Shopify på disse sprog for at afprøve dem. Vi vil sætte pris på din feedback – både positiv og negativ. Vi vil gerne høre, hvis noget ikke giver mening for dig, eller hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre os!

• Vi har oversat administratoren. Udover det, vil vi gerne yde support på dit eget sprog. Vi har udgivet en delvist oversat Hjælp på disse sprog. Vi har desuden e-mailsupport på disse sprog, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan deltager jeg i betaen?

Der er to dele af denne beta: ændring af dit sprog samt feedback om det, du ser.

Fremgangsmåde:

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Indstillinger og derefter klikke på Abonnement og tilladelser eller Konto.

Bemærk: Hvis du ikke har konfigureret et enkeltlogin, vil du se konto i stedet for plan og tilladelser.

1. Vælg den medarbejder, som du vil skifte sprog for.

2. Vælg det sprog, du vil bruge, på listen i afsnittet Sprog.

Du kan indsende feedback ved at klikke på din profil øverst på skærmen og derefter klikke på linket for at indsende din feedback. Du bliver bedt om at svare på nogle få spørgsmål, og du bliver spurgt, om vi kan kontakte dig for at få mere detaljeret feedback.

Kan jeg ændre mit sprog tilbage til engelsk?

Ja. Du kan altid skifte tilbage til engelsk. Hvis du vælger at skifte tilbage til engelsk, bliver du bedt om at give feedback om din oplevelse. Vi vil gerne høre, hvad vi kan gøre for at forbedre Shopify på dit sprog.

Udgiver I Shopify på andre sprog?

Shopify har planer om at udgive flere sprog i de kommende måneder og år.

Hvilken type feedback vil I have?

Vi vil gerne høre, om vores oversættelser er nøjagtige og har den rette tone. Og hvis du ser noget, der er forkert eller ikke vises korrekt, vil vi også gerne høre om det.