Få hjelp med apper

Shopify gir bare støtte for apper som er utviklet av Shopify. De fleste apper for Shopify-butikken din er bygget av tredjepartsutviklere, ikke av Shopify. Hvis du trenger hjelp med en app eller salgskanal som er utviklet av en tredjepartsutvikler, må du kontakte utvikleren direkte.

Apper installert fra Shopify App Store

Hvis du trenger hjelp med en app du har lastet ned fra Shopify App Store, kan du be om støtte fra apputvikleren på én av følgende måter:

Send en melding til apputviklere fra Shopify-administrator

Du kan få støtte for installerte apper fra seksjonen Apper og salgskanaler i Shopify-administrator. Hvis appen er utviklet av Shopify, blir du omdirigert til Shopify Help Center for å få hjelp. Hvis appen er utviklet av en tredjepartsutvikler, blir du bedt om å oppgi detaljer om problemet, som deretter sendes til utvikleren.

Trinn:

Hvis du har sendt en melding, sendes meldingen direkte til apputvikleren. Shopify kontakter deg etter tre dager for å sjekke om apputvikleren har bistått med problemet. Hvis de ikke har gjort dette, vil Shopify kontakte dem igjen på dine vegne.

Ta kontakt med apputviklere fra Shopify App Store

Du kan ta kontakt med apputviklere direkte fra Shopify App Store. Noen utviklere har en bestemt kontaktmetode eller støtteportal, eller de kan ha sin egen støttedokumentasjon, som du finner i appoppføringen i Shopify App Store.

Trinn:

Apper installert fra en utviklers nettsted

Hvis du trenger hjelp med en app som du har lastet ned direkte fra nettstedet til en utvikler, kan du finne kontaktinformasjonen til utvikleren på nettstedet der du installerte appen. Shopify gir ikke støtte for apper du har lastet ned direkte fra en utviklers nettsted.

Apper med ikke-støttede API-er

Hvis en app i butikken slutter å fungere på grunn av endringer i Shopifys API-er, vil du motta et varsel i Shopify-administrator. For å administrere en ikke-støttet app, må du kontakte apputvikleren direkte, eller finne en ny app i Shopify App Store for å erstatte appen som ikke støttes.