Administrering av personale

Når du har lagt til fakturaer, kan du gi personalmedlemmer tilgang til Shopify Bill Pay. Ved å gi personalet tilgang til Shopify Bill Pay kan de planlegge fakturabetalinger, se betalingshistorikk, administrere leverandører og administrere betalingsmåter.

Gi Shopify Bill Pay-tilgang til et personalmedlem

For å gi et personalmedlem tilgang til Shopify Bill Pay, må du ha tilgang til å redigere tillatelser for andre brukere.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på navnet til personalmedlemmet du vil gi tilgang til.
  3. Velg Shopify Bill Pay i seksjonen Apptillatelser.
  4. Klikk på Lagre.

Personalmedlemmet har nå tilgang til Shopify Bill Pay.

Fjern Shopify Bill Pay-tilgang fra et personalmedlem

1. Gå til Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på navnet til personalmedlemmet du vil fjerne tilgangen fra.
  3. Opphev valget av Shopify Bill Pay i seksjonen Apptillatelser.
  4. Klikk på Lagre.

Personalmedlemmet har ikke lenger tilgang til Shopify Bill Pay.

Konfigurer Shopify Bill Pay som personalmedlem

Når butikkeieren har gitt deg tilgang til Shopify Bill Pay, har du tilgang til appen fra Shopify-administrator. Disse trinnene kan bare utføres av personalmedlemmet, og kan ikke gjøres av brukeren som har gitt dem tilgang.

Trinn:

1. Gå til Økonomi > Bill Pay fra Shopify-administrator.
  2. Hvis du ikke allerede har konfigurert totrinnsautentisering, vises et banner som ber deg om å konfigurere det. Gjør dette:
    1. Klikk på Konfigurer totrinnsautentisering.
    2. Følg instruksjonene for å aktivere totrinnsautentisering.

Når du har aktivert totrinnsautentisering, har du tilgang til Shopify Bill Pay. Nå kan du betale fakturaer, se betalingshistorikk, administrere leverandører og administrere betalingsmåter.

Overvåk et personalmedlems aktiviteter

Når du gir personalmedlemmer tilgang til Shopify Bill Pay, kan du gå gjennom aktiviteten deres.

Finn ut hvilket personalmedlem som har planlagt en Shopify Bill-betaling

1. Gå til Økonomi > Bill Pay fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på betalingen du vil gå gjennom.
  3. Gå til seksjonen Betalingsaktivitet, og finn Betalings-ID.

Personalmedlemmet som planla betalingen og datoen den ble planlagt vises under Betalings-ID.

Varsler

Når et personalmedlem utfører en handling, som å planlegge en betaling, legge til en bankkonto eller redigere eller kansellere en betaling, får både personalmedlemmet og butikkeieren et e-postvarsel.

Er du klar til å begynne å selge med Shopify?

Prøv det gratis