varsler

Butikken din kommer med e-postmaler som du kan tilpasse med din logo og merkevarens farger. Du kan velge å få e-postvarsler sendt til deg, til personalet eller til kundene, avhengig av innstillingen for dine bestillingsvarsler.

Butikken din inkluderer også SMS-varsler for bestillingsbekreftelse og fraktoppdateringer. Se SMS-varslinger for å finne ut mer om hvordan du aktiverer og konfigurerer disse oppdateringene.

Du kan se og oppdatere varslingsinnstillingene for butikken din fra innstillingssiden for Varsler i Shopify-administratoren.

E-postvarslingene for kunder i butikken din støttes av alle store e-postklienter, inkludert:

• Apple Mail 8,9
  • Outlook 2007 og senere
  • Thunderbird
  • iOS Mail for iPad og iPhone
  • Gmail på Android
  • AOL Mail
  • Gmail (webapp)
  • Office 365
  • Yahoo! Mail
  • Outlook.com