Administrer frakttjenestenivåer for Shopifys distribusjonsnettverk

Du kan tilordne fraktprisene til prisene som tilbys av SFN ved å bruke Frakttjenestenivåer.

Sørg for at fraktprisnavnene dine er endelige før du tilordner prisene. Hvis du har behov for å endre navnet på en fraktpris når du tilordner prisene, må du først endre navnet på prisen i Frakt og leveranse-innstillingene i Shopify-administrator, og deretter tilordne prisen i appen for Shopifys distribusjonsnettverk.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Shopifys distribusjonsnettverk.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. I seksjonen Frakttjenestenivåer klikker du Administrer tjenester.
  4. For hvert tjenestenivå velger du fraktprisen du ønsker skal tilordnes det nivået.
  5. Klikk på Lagre.

For mer informasjon kan du finne ut mer om å redigere navn på fraktpriser og kartlegging av fraktpriser.