Uw winkel pauzeren of sluiten

Als u de accounteigenaar bent, kunt u uw winkel tijdelijk pauzeren of volledig sluiten via de pagina Account in de beheerder. Je moet contact opnemen met externe serviceproviders die uw winkel gebruikt, om ervoor te zorgen dat uw winkel op de juiste manier wordt onderbroken.

U moet eventuele openstaande kosten betalen voordat u uw winkel kunt pauzeren of sluiten. Als u geen openstaande kosten in uw account hebt, ontvangt u geen factuur na het sluiten van uw winkel. Zie Je Shopify-factuur bekijken voor meer informatie over uw factuur.

Als u je Shopify-winkel pauzeert, moet u ook apps afzonderlijk annuleren om te voorkomen dat u app-kosten blijft betalen.

Als u een gratis proefversie hebt en u nog een abonnement moet kiezen, hoeft u geen actie te ondernemen om uw account te annuleren. Als u uw winkel pauzeert tijdens de gratis proefperiode, dan wordt uw gratis proefperiode niet verlengd. Als u het pauzeren van uw account opheft nadat uw gratis proefversie is verlopen, moet u een betaald abonnement selecteren om verder te kunnen werken in uw winkel.

Neem contact op met ondersteuning voor meer hulp bij het pauzeren of sluiten van uw winkel.

Uw Shopify-winkel pauzeren

Als u uw winkel pauzeert, wordt het afrekenen uitgeschakeld maar blijft uw winkel actief tegen een gereduceerde prijs van $ 14 USD per maand. Dit betekent dat klanten uw producten kunnen zien, maar ze niet kunnen kopen. U hebt ook toegang tot de Shopify-beheerder, waar u uw producten indien nodig kunt bewerken.

Als u weer producten wilt gaan verkopen, kunt u de pauzering van uw winkel op elk gewenst moment opheffen door een nieuw Shopify-abonnement te kiezen.

Stappen:

  1. Meld u aan als de accounteigenaar.
  1. Klik in het gedeelte Winkelstatus op Winkel pauzeren.

  2. Als je akkoord gaat met de voorwaarden en kosten, klikt je op Winkel pauzeren.

Jew winkel wordt gepauzeerd en blijft tegen lagere kosten actief. Wanneer u klaar bent om weer producten te gaan verkopen, kunt u de pauzering van uw winkel opheffen.

Een gepauzeerde winkel gebruiken

Nadat u uw winkel hebt gepauzeerd, kunnen klanten uw producten nog steeds zien, maar kunnen ze deze niet kopen. U kunt uw thema aanpassen om uw productprijzen te verbergen en de knop Aan winkelwagen toevoegen te verbergen, zodat klanten niet de mogelijkheid hebben iets te kopen terwijl uw winkel is gepauzeerd.

Als u uw producten niet wilt weergeven terwijl uw winkel is gepauzeerd, kunt u uw online winkel beveiligen met een wachtwoord. Op deze manier zien klanten uw producten niet terwijl uw winkel is gepauzeerd. Je kunt uw wachtwoordpagina aanpassen en een bericht schrijven dat uw klanten zien terwijl uw winkel is gepauzeerd. Dit kan handig zijn als uw winkel seizoensgebonden is of alleen voor een bepaalde periode geopend is.

Al je apps blijven actief nadat je je winkel hebt gepauzeerd. Als je je apps wilt pauzeren, moet u ze afzonderlijk annuleren.

Terwijl uw winkel gepauzeerd is, kunt u:

  • toegang tot de Shopify-beheerder krijgen;
  • toegang tot basisrapporten over de prestaties van uw site krijgen;
  • uw online-storefront bekijken;
  • handmatige betalingen via conceptbestellingen accepteren.

Als je je winkel pauzeert, kunt u de functionaliteit met betrekking tot afrekenen, POS, kortingen, herstel van afgebroken betalingen, cadeaubonnen en sociale media-integratie (bijvoorbeeld het publiceren van nieuwe producten op Facebook en Pinterest) van je online winkel tijdelijk niet meer gebruiken.

De pauzering van je Shopify-winkel opheffen

Wanneer u klaar bent om uw producten weer te verkopen, kunt u de pauzering van uw winkel opheffen.

Stappen:

  1. Meld u aan als de accounteigenaar.

  2. Ga in de Shopify-beheerder naar Instellingen > Account.

  3. Klik op Abonnementen vergelijken.

  4. Selecteer een abonnement in de beschikbare opties. Je krijgt niet automatisch weer het abonnement dat je had voordat je je winkel pauzeerde.

Nadat u een Shopify-abonnement hebt geselecteerd, wordt de pauzering van uw winkel opgeheven.

Als u een wachtwoord voor uw winkel had ingesteld toen deze was gepauzeerd, kunt u het wachtwoord van uw online winkel verwijderen.

Uw Shopify-winkel sluiten

Als u uw online winkel niet meer wilt runnen, kunt u deze op elk gewenst moment sluiten. In tegenstelling tot bij het pauzeren van uw winkel hebt u bij het sluiten van uw winkel geen toegang tot de Shopify-beheerder. Als u zich daar weer bij wilt aanmelden, moet u uw creditcardgegevens invoeren en uw winkel weer activeren.

Als je je online winkel sluit, kunt je geen nieuwe online winkel maken met dezelfde winkelnaam of .myshopify-URL.

Voordat u uw winkel sluit

Als u apps van derden hebt die uw betalingsgegevens hebben opgeslagen buiten Shopify, annuleert u die apps om te voorkomen dat u extern wordt gefactureerd nadat de winkel is gesloten.

Als u een aangepast domein hebt dat u via Shopify hebt gekocht, kunt u het naar een andere provider overzetten.

Als u een aangepast domein hebt dat u via een derde partij hebt gekocht, kunt u het in de beheerder uit uw winkel verwijderen. Als u uw domein niet uit uw Shopify-winkel verwijdert voordat u deze sluit, kunt u het mogelijk niet gebruiken voor een andere website.

Als u van plan bent uw winkel te sluiten en uw domein over te zetten naar een nieuw platform, houd er dan rekening mee dat de HTTP Strict Transfer Security (HSTS) van Shopify nog 90 dagen na de sluiting van uw winkel van kracht blijft op uw domein, zodat de veiligheid van uw gegevens en die van uw klanten gewaarborgd blijft.

Stappen:

  1. Meld u aan als de accounteigenaar.
  1. Klik in het gedeelte Winkelstatus op Winkel verkopen of sluiten.

  2. Klik op Winkel sluiten.

  3. Voer je wachtwoord in om door te gaan.

  4. Je kunt nu contact opnemen met Shopify om te zien of we iets kunnen doen om u te helpen. Als u zeker weet dat u uw winkel wilt sluiten, selecteert u een reden in het vervolgkeuzemenu en klikt u op Winkel sluiten.

Om te bevestigen dat uw winkel is gesloten, kunt u naar de JeRL van uw winkel gaan en zien dat uw winkel niet meer wordt weergegeven.

Als je ervoor kiest je winkel binnen 30 dagen na sluiting weer te openen, garandeert Shopify dat alle gegevens en configuraties van je winkel zijn bewaard. Shopify kan niet garanderen dat gegevens langer dan 30 dagen na sluiting van je winkel worden bewaard.

De blokkering van uw Shopify-winkel opheffen

Als je een betaling hebt gemist of als een betaling drie keer mislukt, wordt je winkel geblokkeerd totdat je je factuur vereffent met Shopify. Je winkel wordt pas geblokkeerd als de vervaldatum van je factuur is bereikt.

Shopify factureert in de tijdzone UTC. Als de creditcardbetaling bij de derde en laatste poging mislukt, wordt de winkel automatisch bevroren om 00:00 uur UTC op de datum waarop de factuur moet worden betaald. Als je lokale tijdzone achter UTC-tijd ligt, zoals in Noord-Amerika, lijkt je winkel een dag eerder te bevriezen. Betaal je factuur om de blokkering van je winkel op te heffen.

Stappen:

  1. Meld u aan als de accounteigenaar.

  2. Betaal het openstaande saldo in uw account.

Als u meerdere openstaande facturen hebt, wordt u gevraagd elke factuur volledig te betalen om de blokkering van uw winkel op te heffen.

Klaar om te beginnen met verkopen met Shopify?

Probeer het gratis