Shopify Payments

Shopify Payments är det enklaste sättet att acceptera online-betalningar. Det eliminerar besväret med att konfigurera en tredjepartsbetalningsleverantör eller ett merchant-konto och från att behöva skriva in autentiseringsuppgifterna i Shopify. Med Shopify Payments kan du automatiskt acceptera alla större betalningsmetoder så fort du skapar din Shopify-butik.

När du använder Shopify Payments debiteras du inte transaktionsavgifter från tredje part för ordrar som behandlas via Shopify Payments, Shop Pay, Shop Pay Avbetalningar och PayPal Express och du debiteras inte transaktionsavgifter på manuella betalningsmetoder såsom kontant betalning, kontant betalning vid leverans (COD) och banköverföringar.

Shopify Plus-handlare som använder Shopify Payments som sin primära gateway kommer att vara befriade från transaktionsavgifter för alla andra betalningsmetoder som används.