Sådan administrerer du apps

Apps dækker et bredt udvalg af funktioner og funktioner, men du kan udføre nogle grundlæggende handlinger med hver af dem.

Hvis du har brug for hjælp til en app, som du har installeret i Shopify-administrator, kan du få flere oplysninger i Få support til apps.

Åbn en app i Shopify-

Du kan se alle de apps, du har installeret, på siden Apps i Shopify:

Føj appblokke til din Shopify-administrator

Appblokke giver dig mulighed for at anvende vigtige funktioner fra dine apps direkte på nøglesider i Shopify-administratoren på computer. Du kan føje appblokke til siderne Produkter, Ordrer og Kunder.

Hvis du har installeret en app i din butik med en appblok for den understøttede side, viser siden afsnittet Appblokke.

Fremgangsmåde:

1. Gå til den side, du vil føje en appblok til, via din Shopify-administrator.
  2. Klik på + Appblok i afsnittet Appblokke.
  3. Klik på navnet på den appblok, du vil føje til siden, som en forhåndsvisning.
  4. Brug den appblok, du har tilføjet. Hvis du forlader siden, forsvinder appblokken.
  5. Valgfrit: Hvis du ønsker at vise en appblok permanent på siden for alle medarbejdere i din butik, skal du klikke på ikonet Fastgør ud for appblokken.

Se en apps om-side

Appens “Om”-side giver dig mulighed for at se oplysninger om appen og udføre handlinger, der har relation til appen. Du kan f.eks. se appens side i Shopify App Store, skrive en anmeldelse af appen og kontrollere, om der er problemer med appkompatibilitet.

Fremgangsmåde:

Rediger en apps præferencer

Du kan redigere en apps præferencer på appens "Om"-side.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Klik på den app, du vil se.

3. Klik på Rediger præferencer.

Se en apps faktura

Du kan se en apps faktura for at få flere oplysninger om de fakturerings- og brugsgebyrer, der er forbundet med appen.

Fremgangsmåde:

Opgrader eller nedgrader en appabonnements

Nogle apps, der faktureres via en fast periode , har flere tilgængelige abonnementsplaner, så du kan tilpasse din appoplevelse efter dine behov.

En apps prisoplysninger for dens abonnementsplaner er tilgængelige på Shopify App Store, appens eksterne website eller begge dele.

Alle opgraderinger og nedgraderinger af apps foretages i selve appen. Hvis du navigerer til den specifikke side med abonnementsvalg, kan du variere afhængigt af appen, men du kan finde siden i appen ved at søge efter sider med titler som f.eks. "Fakturering", "Abonnementer", "Abonnementer", "Priser" eller "Indstillinger".

Hvis du ikke selv kan opgradere eller nedgradere din apps abonnement abonnement, skal du bruge knappen Få support til at kontakte appudvikleren for at få hjælp.

Fremgangsmåde:

Rediger appens proxy-webadresse

Nogle apps bruger en proxywebadresse til at hente og vise dynamisk indhold på en side i din webshop, f.eks. produktgallerier, apps på ønskesedler eller tilpassede formularer. Standardproxywebadressen angives af appudvikleren, men du kan ændre den i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Klik på den app, du vil se.

3. Klik på Tilpas webadresse i afsnittet App-proxy.

4. Angiv den nye proxy-webadresse.

5. Klik på Gem.

Se en apps tilladelser og politik om beskyttelse af persondata

Du kan se en apps tilladelser og politik om beskyttelse af persondata på appens "Om"-side.

Fremgangsmåde:

Tjek appmeddelelser

Siden Appstatus giver dig besked omkring statussen for dine installerede apps og salgskanaler, f.eks. om en app er kompatibel med din butik.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Klik på Gennemgå i bjælken Meddelelser om appstatus. Du vil kun se bjælken Meddelelser om appstatus, hvis du har apps, der skal gennemgås.

Siden Appstatus viser en liste over alle installerede apps i din butik, der skal gennemgås, f.eks. apps, der ikke understøttes.