Administrer medarbejdere

Når du har tilføjet dine fakturaer, kan du tildele dine medarbejdere adgang til Shopify Bill Pay. Hvis du giver dine medarbejdere adgang til Shopify Bill Pay, kan de planlægge betalinger af fakturaer, se betalingshistorik, administrere forhandlere og administrere betalingsmetoder.

Tildel Shopify Bill Pay-adgang til en medarbejder

Hvis du vil give en medarbejder adgang til Shopify Bill Pay, skal du kunne redigere andre brugeres tilladelser.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Brugere og tilladelser i din Shopify-administrator.
  2. Klik på navnet på den medarbejdere, du vil give adgang.
  3. Vælg Shopify Bill Pay i afsnittet Apptilladelser.
  4. Klik på Gem.

Medarbejderen har nu adgang til Shopify Bill Pay.

Fjern adgang til Shopify Bill Pay fra en medarbejder

1. Gå til Indstillinger > Brugere og tilladelser i din Shopify-administrator.
  2. Klik på navnet på den medarbejder, du vil fjerne adgangen for.
  3. Fjern markeringen af Shopify Bill Pay i afsnittet Apptilladelser.
  4. Klik på Gem.

Medarbejderen har ikke længere adgang til Shopify Bill Pay.

Opsæt Shopify Bill Pay som medarbejder

Når butiksejeren har givet dig adgang til Shopify Bill Pay, kan du tilgå appen fra Shopify-administratoren. Disse trin kan kun udføres af medarbejderen og kan ikke udføres af den bruger, der har givet vedkommende adgang.

Trin:

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Hvis du ikke allerede har opsat totrinsgodkendelse, vises der et banner, som beder dig om at opsætte det. Gør følgende:
    1. Klik på Opsæt totrinsgodkendelse.
    2. Følg instruktionerne til aktivering af totrinsgodkendelse.

Du har adgang til Shopify Bill Pay, når du har aktiveret totrinsgodkendelse. Du kan nu betale fakturaer, se betalingshistorik for fakturaer administrere forhandlere og administrere betalingsmetoder.

Overvåg medarbejderaktivitet

Du kan gennemgå dine medarbejderes aktivitet, når du har tildelt dem adgang til Shopify Bill Pay.

Find ud af, hvilken medarbejdere der har planlagt betaling af en Shopify-faktura

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på den betaling, du vil gennemgå.
  3. Gå til afsnittet Betalingsaktivitet, og find derefter Betalings-id’et.

Medarbejderen, der har planlagt betalingen, og den dato, hvor betalingen blev planlagt, vises under Betalings-id’et.

Meddelelser

Når en medarbejder foretager en handling, som f.eks. planlægning af en betaling, tilføjelse af en bankkonto eller redigering/annullering af en betaling, modtager både medarbejderen og butiksejeren en mailnotifikation.