Sådan administrerer du medarbejdertilladelser og -aktiviteter i Shopify Bill Pay

Som Shopify-shopejer skal du muligvis uddelegere finansielle opgaver som f.eks. administration af fakturaer til dine medarbejdere. Shopify Bill Pay tilbyder funktioner, der giver dig mulighed for at tildele dit team adgang til at organisere betalinger, administrere forhandlere og se historiske betalingsdata. I denne artikel kan du få mere at vide om, hvordan du tildeler og fjerner adgang til Shopify Bill Pay for dine medarbejdere, hvordan medarbejdere kan opsætte det på deres side, og hvordan du holder styr på deres aktiviteter.

Når du har tilføjet dine fakturaer, kan du tildele dine medarbejdere adgang til Shopify Bill Pay. Hvis du giver dine medarbejdere adgang til Shopify Bill Pay, kan de planlægge betalinger af fakturaer, se betalingshistorik, administrere forhandlere og administrere betalingsmetoder.

Sådan tildeler og fjerner du adgang til Shopify Bill Pay

Giv adgang

Når du har tilføjet dine fakturaer, kan du tildele dine medarbejdere adgang til Shopify Bill Pay. Du skal have tilladelse til at redigere brugerroller for at administrere, hvem der kan håndtere fakturabetalinger.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Brugere og tilladelser i din Shopify-administrator.
  2. Klik på navnet på den medarbejdere, du vil give adgang.
  3. Vælg Shopify Bill Pay i afsnittet Apptilladelser.
  4. Klik på Gem.

Medarbejderen har nu adgang til Shopify Bill Pay.

Fjern adgang til Shopify Bill Pay fra en medarbejder

1. Gå til Indstillinger > Brugere og tilladelser i din Shopify-administrator.
  2. Klik på navnet på den medarbejder, du vil fjerne adgangen for.
  3. Fjern markeringen af Shopify Bill Pay i afsnittet Apptilladelser.
  4. Klik på Gem.

Medarbejderen har ikke længere adgang til Shopify Bill Pay.

Sådan opsætter du Shopify Bill Pay for medarbejdere

Når adgangen er tildelt, skal medarbejderne opsætte deres konto til brug. Disse trin skal fuldføres af medarbejderen. De kan ikke udføres af den bruger, der har tildelt medarbejderens adgang.

Trin:

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Der vises en prompt om opsætning af totrinsgodkendelse, hvis du ikke har aktiveret den endnu:
    1. Klik på Opsæt totrinsgodkendelse.
    2. Følg instruktionerne til aktivering af totrinsgodkendelse.

Overvåg medarbejderaktivitet i Shopify Bill Pay

Når dine medarbejdere er opsat og håndterer finansielle opgaver, kan du gennemgå deres aktiviteter for at holde styr på deres handlinger.

Identificer, hvem der har planlagt en betaling

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på den betaling, du vil gennemgå.
  3. Gå til afsnittet Betalingsaktivitet, og find derefter Betalings-id’et.

Oplysninger, herunder hvilken medarbejder der har planlagt betalingen, og hvornår den blev planlagt, er angivet under Betalings-id'et.

Meddelelser

Der sendes meddelelser, når en medarbejder udfører væsentlige handlinger som f.eks. planlægning af betalinger, tilføjelse af bankkonti eller ændring af betalinger. Både den relevante medarbejder og butiksejeren modtager en mail med oplysninger om den handling, der er foretaget.