Gendannelse af forladte bestillinger

Ikke alle, der tilføjer et produkt til deres indkøbskurv, gennemfører bestillingen. Når en mulig kunde afgiver deres kontaktoplysninger, fortsætter til næste side i bestillingen, men ikke gennemfører ordren, gemmes deres indkøbskurv som en forladt bestilling.

Gendannelse af forladte bestillinger er kun muligt for salgskanalen onlinebutikker. Forladte bestillinger via Shopify POS eller tredjeparts salgskanaler modtager ikke en e-mail om gendannelse af bestilling.

Hvis en kunde ikke angiver en e-mailadresse før de forlader bestillingen, kan du ikke du ikke sende kunden en meddelelse om forladt bestilling. Der oprettes ikke kundekonti i din butik for disse kunder. Varer i en kundes indkøbskurv på det tidspunkt, de forlader bestillingen, gemmes ikke.

Gennemgå dine forladte bestillinger

Du kan gennemgå dine forladte betalinger for at finde mønstre, der kan antyde, hvorfor dine kunder ikke udfører ordrer.

Forladte bestillinger gemmes i Shopify-administrator i tre måneder. Hver mandag slettes forladte bestillinger, der er mere end tre måneder gamle, fra din administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på Forladte bestillinger.

Du kan manuelt sende en e-mail til kunden med et link til deres forladt indkøbskurv, så de kan gennemføre bestillingen, hvis de ønsker det.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer > Tabt kurv i din Shopify-administrator.

2. Klik på nummeret for den bestilling, du vil gendanne.

3. Klik på Send en e-mail om gendannelse af indkøbskurv.

1. Valgfrit: Du kan indtaste en tilpasset meddelelse og klikke i feltet ud for hver e-mailadresse, du vil sende en kopi til.

Tilpas meddelelse om forladt bestilling

2. Klik på Gennemgå e-mail.

3. Gennemgå din e-mail, og klik på Send meddelelse, eller klik på Tilbage for at foretage ændringer.

Status for gendannelse på siden Forladt bestilling opdateres kun til at blive vist som gendannet, hvis kunden gennemfører ordren ved hjælp af det pågældende link.

Du kan automatisk sende en e-mail til kunder, efter de har forladt dere bestilling. Hver e-mail indeholder et link til kundens forladte indkøbskurv, hvilket gør det muligt for dem at gennemføre deres bestilling, hvis de ønsker det. Du kan redigere e-mailskabelonen ved at tilføje et logo eller ændre farveskemaet.

En e-mail om gendannelse sendes ikke vedrørende en forladt bestilling i følgende situationer:

• Hvis en potentiel kunde opretter mere end én forladt bestilling i træk, bliver der kun sendt én e-mail til den pågældende potentielle kunde.
  • Hvis en potentiel kunde opretter én eller flere forladte bestillinger og herefter gennemfører et samt, før e-mailen om gendannelse bliver sendt, sendes e-mailen ikke.
  • Hvis der opstod en fejl under betalingsprocessen, da kunden forsøgte at gennemføre deres bestilling, sendes e-mailen ikke.
  • Hvis din butik ikke understøtter levering til kundens adresse, sendes e-mailen ikke.
  • Hvis du giver kunden mulighed for at indtaste et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse ved bestilling, og kunden vælger at angive et telefonnummer, kan e-mailen ikke sendes.
  • Hvis ingen af produkterne i bestillingen er tilgængelige til køb (for eksempel ikke er på lager), sendes e-mailen ikke.
  • Hvis alle produkterne i bestillingen er gratis, og kunden ikke besøger leveringssiden for at tilføje et leveringsgebyr, eller hvis levering også er gratis, sendes e-mailen ikke.

Hvis du har konfigureret din butik til at sende e-mails om gendannelse automatisk, indeholder siden Forladte bestillinger værktøjstip, der forklarer, hvorfor e-mailen om gendannelse ikke blev leveret.

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Forladt bestilling skal du markere Send automatisk e-mails om forladt bestilling.

2. Under Send til skal du vælge, hvem du vil sende en e-mail om gendannelse til:

- Enhver, der forlader en bestilling - E-mailabonnenter, der forlader en bestilling

Valgmuligheder for forladt bestilling

1. Under Send efter skal du vælge det antal timer, Shopify skal vente, før der sendes en e-mail om forladt bestilling:

- Aldrig. Du kan stadig manuelt sende en e-mail til kunder. - 1 time efter - 6 timer efter - 10 timer efter (standard) - 24 timer efter

1. Klik på Gem.

Du kan gennemgå status for hver e-mail om forladt bestilling ved at tå til Ordrer og derefter klikke på Forladt bestilling. Status for hver e-mail om gendannelse findes i kolonnen*Status for e-mail. Status for den forladt bestilling findes under **Status for gendannelse*.

Administration af forladte bestillinger

Når en e-mail er sendt, anses bestillingen kun for at være gendannet, hvis kunden klikker på linket til gendannelse og gennemfører bestillingen. Hvis en kunde gennemfører en ordre ved at vende tilbage til websitet uden at bruge linket til gendannelse, markeres den forladt bestilling ikke som gendannet.