Berettigelse

Shop Pay Afbetaling er kun tilgængelig for shopejere, som er bosiddende i USA, sælger i USD og har aktiveret både Shopify Payments og Shop Pay. Du kan tilgå Shop Pay Afbetaling via Shopify Payments-indstillingerne på siden Betalinger i din butik.

Dine kunder skal også opfylde visse berettigelseskrav. De skal f.eks. have en faktureringsadresse i USA og være tilmeldt Shop Pay. Det samlede ordrebeløb skal være mellem 50 og 20.000 USD, hvis ordren skal være kvalificeret til Shop Pay Afbetaling.

Shop Pay Afbetaling drives af Affirm. Når du har aktiveret Shop Pay Afbetaling, vil Affirm regelmæssigt gennemgå din webshop for at sikre, at du overholder deres politik vedrørende forbudte virksomheder. Hvis du overtræder politikken, vil du se en besked i administratoren om, at din Shop Pay Afbetaling-konto er blevet suspenderet.

Følgende eksempler er nogle af årsagerne til suspendering af Shop Pay Afbetaling-konti:

• Der kræves en adgangskode for at få adgang til din webshop.
  • Din webshops primære valuta er en anden valuta end USD.
  • Din webshops primære sprog er et andet sprog end engelsk.
  • Din butik har ikke et online website.
  • Din butik er primært en B2B-tjeneste.
  • Din virksomhed involverer hasardspil, finansielle tjenester eller andre kategorier, som ikke understøttes af Affirm.
  • Du sælger regulerede produkter såsom tobak eller udstyr relateret til stoffer.
  • Du sælger forbudte produkter som f.eks. valutaer eller våben.

Hvis din Shop Pay Afbetaling-konto suspenderes, kan du kontakte Shopify Support for at få mere at vide eller for at appellere din status.