Sociale medier og mailmarkedsføring for Shop Pay Afbetaling

Brug denne side til at få mere at vide om, hvordan du inkorporerer Shop Pay Afbetaling i sociale medier, betalte annoncer og mail.

Få mere at vide om, hvordan du bruger Shop Pay-brandingmaterialer korrekt, før du downloader og bruger logoet for Shop Pay Afbetaling i din markedsføring.

På denne side

Du kan inkludere meddelelser om Shop Pay Afbetaling i dine betalte medier, f.eks. Facebook-annoncer eller Google-annoncer. Hvis du bruger betalte medier til at promovere Shop Pay Afbetaling, skal du følge retningslinjerne for retfærdige lånemuligheder.

Få mere at vide om opsætning af markedsføring i Shopify.

Godkendte aktiver på de sociale medier

Brug kun godkendte beskeder til at promovere Shop Pay Afbetaling på de sociale medier for at overholde de amerikanske og føderale bestemmelser vedrørende at tilbud af ratebetaling samt Truth in Lendiing Act (TILA):

• Vi er stolte af at kunne tilbyde flere måder at betale på. Nu kan du betale over en periode med Shop Pay, og vælge den betalingsplan, der er bedst for dig.
  • Vi er stolte af at kunne tilbyde flere måder at betale på. Få det, du ønsker, med 4 rentefri betalinger, eller vælg en månedlig betalingsplan, når du går til betaling med Shop Pay.
  • Vi er stolte af at kunne tilbyde Shop Pay Afbetaling! Køb i dag, og betal over 4 eller flere betalinger fra 0 % ÅOP.
  • Shop Pay Afbetaling er tilgængeligt i butikken! Køb dine favoritter i butikken med fleksible betalingsmuligheder. Kom forbi, og spørg os, hvordan du kommer i gang.

Du kan downloade godkendte aktiver til sociale medier, som kan bruges i nyhedsfeed og historier på Instagram eller Facebook.

Sættet til sociale medier omfatter:

• 3 x opslag i nyhedsfeed (1080 x 1080 px)
  • 3 x opslag med historier (1920 x 1080 px)

Aktiver til sociale medier er kun tilgængelige på engelsk.

Download sæt til sociale medier

Mailoffentliggørelse

Inden du sender en mail om Shop Pay Afbetaling, skal du sørge for, at mailen indeholder:

Mail om forladt indkøbskurv

Hvis en kunde har varer i sin indkøbskurv og derefter forlader din webshop, kan du opmuntre vedkommende til at færdiggøre sit køb ved hjælp af en mail om forladt indkøbskurv, der understreger muligheden for at opdele køb i fire betalinger med Shop Pay Afbetaling.

Du kan fremhæve muligheden for at betale i rater med disse godkendte overskrifter:

• Husk: Du kan købe nu og betale senere med Shop Pay
  • Gennemfør din betaling med den betalingsplan, der passer til dig
  • Din indkøbskurv venter på dig! Vil du betale med fleksible betalinger?
  • Gennemfør dit køb nu, og betal over tid

Meddelelsesmail

Du kan sende en mail, der informerer dine kunder om, at du tilbyder Shop Pay Afbetaling. Forklar i mailen, hvordan ratebetaling fungerer.

Du kan tilpasse den forudindlæste Shopify Email-skabelon med din branding og dine produkter for at sende den til kunder. Hvis du vil bruge skabelonen, skal du have installeret Shopify Email.

Kampagnemail

Inkluder meddelelsen om Shop Pay Afbetaling i dine kampagnemails for at minde kunderne om, at de kan betale for deres ordre med Shop Pay Afbetaling. Du kan overveje at tilføje godkendte beskeder i mails omkring vigtige datoer for din branche. Disse datoer kan omfatte mails vedrørende Black Friday, Cyber Monday, jul, årets afslutning eller valentinsdag.