Shop Pay Afbetaling-markedsføringmails

Brug denne side til at få mere at vide om, hvordan du inkorporerer Shop Pay Afbetaling i dine markedsføringsmails.

Få mere at vide om, hvordan du bruger Shop Pay-brandingmaterialer korrekt, før du downloader og bruger logoet for Shop Pay Afbetaling i dine markedsføringsmaterialer.

Mailoffentliggørelse

Inden du sender en mail om Shop Pay Afbetaling, skal du sørge for, at mailen indeholder:

Mail om forladt indkøbskurv

Hvis en kunde har varer i sin indkøbskurv og derefter forlader din webshop, kan du opmuntre vedkommende til at færdiggøre sit køb ved hjælp af en mail, der understreger muligheden for at opdele køb i fire betalinger med Shop Pay Afbetaling.

Meddelelsesmail

Du kan sende en mail, der informerer dine kunder om, at du tilbyder Shop Pay Afbetaling. Forklar i mailen, hvordan ratebetaling fungerer.

Du kan tilpasse den forudindlæste Shopify Email-skabelon med din branding og dine produkter for at sende den til kunder. Hvis du vil bruge skabelonen, skal du have installeret Shopify Email.

Kampagnemail

Inkluder Shop Pay Beskeder om rater i dine kampagnemails for at minde kunderne om, at de kan betale for deres ordre Shop Pay Rater. Du kan overveje at tilføje godkendt budskab i mails vedrørende vigtige datoer for din branche. Disse datoer kan omfatte mails for Black Friday, Cyber Monday, jul, årets slutning eller

Betalte medier

Du kan inkludere meddelelser om Shop Pay Afbetaling i dine betalte medier, f.eks. Facebook-annoncer eller Google-annoncer. Hvis du bruger betalte medier til at promovere Shop Pay Afbetaling, skal du følge retningslinjerne for retfærdige lånemuligheder.

Få mere at vide om opsætning af markedsføring i Shopify.