Socket Mobile-2D-stregkodescanner

Du kan bruge Socket Mobile S740- eller CHS 7Qi 2D-stregkodescanneren til at scanne både digitale og printede 1D- og 2D-stregkoder.

Shopify POS – Socket Mobile-stregkodescanner

Socket Mobile S740 og CHS 7Qi er lette, bærbare stregkodescannere, der kan oprette trådløs forbindelse til Shopify POS.

Hvem kan bruge 2D-stregkodescanneren?

Du bør bruge Socket Mobile S740- eller CHS 7Qi 2D-stregkodescanneren, hvis du vil scanne både 1D- og 2D-stregkoder. Du kan scanne 1D-stregkoder på produkter for at lægge dem hurtigt i indkøbskurven, uden at du behøver at gennemse dit katalog for at finde dem. Du kan scanne 2D-stregkoder på kvitteringer, så du hurtigt kan finde ordren, der er knyttet til det pågældende salg.

Scanneren opretter trådløs forbindelse til Shopify POS via Bluetooth, så du kan bruge den på markeder, messer, pop op-lokationer eller i en fysisk butik. Den oplades med det medfølgende opladerkabel eller -holder, og begge skal være tilsluttet en stikkontakt. Når scannerens batteri er fuldt opladet, kan det holde i op til 14 timer (cirka 15.000 scanninger).

Kompatible enheder og modeller

Denne tabel viser, hvilke Socket Mobile-2D-scannere der er kompatible med Shopify POS:

Socket Mobile 2D-scannere, der er kompatible med Shopify POS
Kompatible POS-enheder Kompatible Socket Mobile S740-SKU'er Kompatible CHS 7Qi-SKU'er
iPad
  • CX3431‑1881
  • CX3419‑1838
  • CX3308‑1528
  • CX3316‑1536
  • CX3312‑1532
  • CX3310‑1530
  • CX3314‑1534

Bemærk: Socket Mobile S740- og CHS 7Qi-2D-stregkodescannerne er ikke kompatible med Shopify POS til iPhone eller Android.

Hvor kan man købe Socket Mobile-2D-stregkodescanneren?

Du kan købe Socket Mobile-2D-stregkodescanneren hos følgende leverandører:

Hvor kan man købe Socket Mobile-2D-stregkodescanneren?
Område Forhandler
Canada Shopifys hardwarebutik
USA Shopifys hardwarebutik
Storbritannien Shopifys hardwarebutik
Irland Shopifys hardwarebutik
Europa SocketStore.eu

Par og forbind din stregkodescanner med din iPad

1. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret i dine iPad-indstillinger.

2. Tryk på > Indstillinger i Shopify POS.

3. Tryk på Konfigurer hardware > Stregkodescanner.

4. Scan stregkoden, når dialogboksen Aktivér parringstilstand vises. Scanneren bipper tre gange, når parringstilstanden aktiveres.

5. Tryk på Se tilgængelige enheder.

6. Hvis du vil parre og tilknytte stregkodescanneren, skal du trykke på den, når den vises i dialogboksen Vælg tilbehør (du skal muligvis vente et øjeblik).

Hvis opsætningen ikke lykkes, skal du ophæve parringen af scanneren og prøve igen.

Så længe scanneren forbliver parret med iPad'en, tilsluttes den automatisk, når den er inden for rækkevidde.

Parring med en anden iPad eller en anden Bluetooth-enhed

Du kan parre scanneren med en anden iPad eller Bluetooth-enhed.

Fremgangsmåde:

1. Ophæv parringen af stregkodescanneren.

2. Par scanneren med en anden iPad, eller læs producentens vejledning for at parre den med en anden Bluetooth-enhed. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på den nye enhed.

Ophæv parringen af din stregkodescanner

Som standard vil din stregkodescanner forsøge at oprette forbindelse til den seneste enhed, den har været parret med. Hvis du vil bruge din stregkodescanner på en anden Bluetooth-enhed, skal du ophæve parringen af scanneren først.

Fremgangsmåde:

1. Tænd din stregkodescanner.

2. Tryk på knappen Scan, og hold den nede. Tryk samtidig på tænd-/sluk-knappen, og hold den nede. Slip begge knapper, når du hører tre bip. Stregkodescanneren slukkes.

3. Tryk på > Indstillinger i Shopify POS.

4. Tryk på Administrer tilsluttet hardware.

5. Tryk på navnet på din tilsluttede stregkodescanner.

6. Tryk på Glem scanner.

7. Gå til indstillingerne for din iPad (ikke appindstillingerne).

8. Tryk på Bluetooth.

9. Tryk på knappen ud for Socket-stregkodescanneren under MINE ENHEDER.

10. Tryk på Glem denne enhed.

11. Tryk på Glem enhed.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at scanne stregkoder med Shopify POS og Socket Mobile S740- eller CHS 7Qi-stregkodescanneren, kan du prøve disse fejlfindingstrin for at løse problemet:

• Kontrollér din scanneropsætning
  • Kontrollér, at din scanner og din iPad er parret korrekt
  • Kontrollér dine produkters stregkoder
  • Forsøger du at scanne på lager med stregkodescanneren?
  • Understøttede stregkodetyper
  • Nulstilling til fabriksindstillinger

Kontrollér din scanneropsætning

1. Bruger du den korrekte stregkodescanner? De eneste 2D-stregkodescannere, som Shopify POS understøtter, er Socket Mobile S740 og CHS 7Qi.

2. Bruger du stregkodescanneren sammen med en iPad? Stregkodescanneren fungerer ikke sammen med Shopify POS til iPhone eller Android.

3. Er scanneren opladet og inden for iPad'ens rækkevidde? Kontrollér, at scanneren er fuldt opladet og inden for rækkevidde (højst 100 meter væk).

4. Hvilken type stregkode er du ved at scanne? Sørg for, at du bruger en understøttet stregkodetype.

Kontrollér, at din scanner og din iPad er parret korrekt

1. Vises stregkodescanneren som Tilsluttet på siden Hardwareindstillinger i Shopify POS, når scanneren er tændt og inden for rækkevidde? Hvis det ikke er tilfældet, skal du gå til Bluetooth-indstillingerne på din iPad og glemme stregkodescanneren og derefter parre den med din iPad igen.

2. Vises scanneren i Bluetooth-indstillingerne på din iPad? Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din iPad, og at scanneren vises som Tilsluttet.

3. Scannede du den korrekte stregkode i Shopify POS, da du parrede scanneren og iPad'en? 2D-stregkoden indstiller stregkodescanneren til iOS-tilstand, så den kan fungere sammen med din iPad. Hvis du ikke hørte de tre bip, da du scannede stregkoden, eller hvis du ved et uheld har scannet 1D-stregkoden, er scanneren ikke i iOS-tilstand. Ophæv parringen mellem scanneren og iPad'en, og par dem igen. Sørg for, at du scanner 2D-stregkoden i Shopify POS og hører de tre bip, før du går videre til næste trin.

4. Er scanneren parret med en anden iPad? Scanneren kan kun parres med én iPad ad gangen. Ophæv parringen mellem scanneren og den anden iPad, og par derefter scanneren med den nye iPad.

5. Har du en dårlig Bluetooth-forbindelse? Læs Apples råd om reduktion af interferens i Bluetooth.

Kontrollér dine produkters stregkoder

1. Genkender scanneren nogen stregkoder? Prøv at scanne stregkoden for en vare i nærheden, som ikke er et af produkterne i din butik. Hvis din scanner er parret korrekt, bør du kunne se fejlmeddelelsen Ukendt stregkode i Shopify POS. Hvis du får denne fejlmeddelelse, skal du gå videre til de næste trin. Hvis du ikke får vist en fejlmeddelelse, skal du ophæve parringen mellem scanneren og iPad'en og derefter parre dem igen.

2. Er produktet tilgængeligt i Shopify POS? Hvis produktet er skjult i Shopify POS, vil scanning af stregkoden ikke fungere, fordi appen ikke har indlæst produktet. Hvis du får fejlmeddelelsen Ukendt stregkode, skal du kontrollere produktets tilgængelighedsindstillinger i din Shopify-administrator.

3. Matcher stregkodenummeret på labelen produktets stregkodenummer i din Shopify-administrator? Hvis der er ekstra nuller i begyndelsen eller slutningen af nummeret, skal du slette dem og prøve igen.

Forsøger du at scanne på lager med stregkodescanneren?

Du kan ikke scanne på lager med Shopify POS. Stregkodescanneren er beregnet til, at du hurtigt kan lægge produkter i indkøbskurven inden betaling.

Understøttede stregkodetyper

Socket Mobile S740- og CHS 7Qi-stregkodescannerne understøtter følgende 2D-stregkodetyper:

• Aztec
  • Codablock
  • DataMatrix
  • GS1 Composite (EAN/UCC Composite)
  • GS1 DataBar – Begrænset
  • GS1 DataBar – Omnidirektional (alle retninger)
  • Matrix 2 af 5
  • Maxicode

2D-scanneren understøtter også følgende 1D-stregkodetyper:

• Bookland EAN
  • Kinesisk 2 af 5
  • Codabar (inklusive ISBT 128 bit-sammenkædning)
  • Kode 11, kode 128
  • Kode 39
  • Trioptisk kode 39
  • Kode 39 fuld ASCII
  • Kode 93
  • Discrete 2 af 5
  • GS1 DataBar (RSS)
  • GS1-128 (UCC-128/EAN-128)
  • ISBN
  • ISBT 128
  • Interleaved 2 af 5 (ITF-14)
  • MSI
  • Standard 2 af 5
  • Telepen
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-13, EAN-8, UCC/EAN-128)
  • VIN

Nulstilling til fabriksindstillinger

Hvis fejlfindingstrinnene ikke virker, og du stadig har problemer med Socket Mobile S740- eller CHS 7Qi-stregkodescanneren, kan du prøve at nulstille scanneren til dens fabriksindstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Sørg for, at parringen er ophævet mellem scanneren og iPad'en.

2. Tænd stregkodescanneren igen.

3. Scan stregkoden til nulstilling til fabriksindstilling fra producentens brugervejledning.

- Socket Mobile S740. - Socket Mobile CHS 7Qi

1. Par scanneren og iPad'en igen.