Temaer til din webshop

Et tema er en skabelon, som bestemmer, hvordan din webshop ser ud og virker. Forskellige temaer har forskellig stil og layout, og de giver dine kunder forskellige oplevelser. Hvis du f.eks. sælger spa-produkter, vil du formentlig gerne have, at din butik virker afslappet og luksuriøs. Hvis du derimod sælger elektronik, vil du sikkert gerne have, at din webshop ser energisk og elegant ud.

Du kan tilpasse dine temaindstillinger fra din Shopify-administrator ved at bruge temaeditoren. Hvis dit tema ikke har en indstilling for en ændring, du ønsker at foretage, kan du redigere din temakode.

Når du foretager ændringer i dit tema eller skifter til et nyt tema, påvirker det ikke de øvrige dele af din konto. Du kan lege med forskellige temastile og -indstillinger uden at bekymre dig om resten af indholdet i din administrator.