Uuden Flow'n käynnistimet ja toiminnot

Toiminnot, joita voit käyttää työnkulussa, määräytyvät sen käynnistimen perusteella, jota käytät työnkulkujen käynnistämiseen. Toiminnot voidaan määrittää tapahtumaan, kun käynnistintapahtuma toteutuu tai niitä voidaan verrata johonkin ehtoon.

Käynnistimien ja toimintojen tiedot

Tilausluonnos luotu

Tilausluonnos luotu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus luo tilausluonnoksen.

Näkökohdat

Tätä käynnistintä sovelletaan vain uusiin tilausluonnoksiin. Tilausluonnokset, jotka on luotu ennen tilausluonnos luotu -käynnistintä ja tilausluonnokset, jotka eivät sisällä rivikohteita, eivät käynnistä tätä käynnistintä käyttävää työnkulkua.

Työnkulut, jotka käyttävät tilausluonnosten käynnistimiä, eivät vaikuta tilauksiin. Jos haluat vaikuttaa tilauksiin, käytä sen sijaan Tilaus luotu -käynnistintä.

Toiminnat

Tilausluonnos luotu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API ‑objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tilausluonnos luotu -käynnistimellä.

• Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Tilausluonnosten tunnisteiden lisääminen
    Kun tilausluonnos muuttuu tilaukseksi, näistä tunnisteista tulee tilaustunnisteita.
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Luo tilausluonnoksen metakenttä
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Luo kaupan metakenttä
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Tilausluonnosten tunnisteiden poistaminen
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Tilausluonnosten kommentin päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää asiakkaaseen tunnisteita, kun tilausluonnos on luotu

Tässä esimerkkityönkulussa asiakastiliin lisätään tunniste, kun asiakkaaseen liitetty tilausluonnos luodaan.

Tilausluonnos poistettu

Tilausluonnos poistettu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa tilausluonnoksen.

Näkökohdat

Työnkulut, jotka käyttävät tilausluonnos- käynnistintä, eivät vaikuta tilauksiin. Jos haluat vaikuttaa tilauksiin, käytä sen sijaan Tilaus poistettu -käynnistintä.

Toiminnat

Tilausluonnos poistettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tilausluonnos poistettu -käynnistimellä.

• Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun tilausluonnos on poistettu

Tämä työnkulkuesimerkissä lähetetään sähköposti, kun tilausluonnos poistetaan.

Tuote poistettu

Tuote poistettu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa tuotteen Shopify-ylläpitäjästä.

Näkökohdat

Poistettuja tuotteita ei voida palauttaa, joten et voi luoda työnkulkua, joka kumoaa poistamisen.

Toiminnat

Tuote poistettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Product Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tuote poistettu -käynnistimellä.

• Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun tuote on poistettu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun tuote on poistettu.

Asiakasprofiili luotu

Asiakasprofiili luotu -käynnistin alkaa, kun uusi asiakas tekee tilauksen kaupassasi tai kun käyttäjä luo asiakasprofiilin manuaalisesti.

Näkökohdat

Tätä käynnistintä sovelletaan vain uusiin asiakasprofiileihin. Olemassa olevan asiakasprofiilin muokkaaminen ei aloita asiakasprofiilin luotu -käynnistintä.

Toiminnat

Asiakasprofiili luotu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer Graphql API ‑objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät asiakasprofiili luotu -käynnistimellä.

• Lisää asiakas-metakenttä
  • Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista asiakkaan metakenttä
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Poista kaupan metakenttä
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{customer.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää asiakastunnisteen, kun asiakasprofiili on luotu

Tässä esimerkkityönkulussa asiakastiliin lisätään tunniste, kun asiakasprofiili luodaan.

Asiakas poistettu

Asiakas poistettu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa asiakasprofiilin Shopify-ylläpitäjästä.

Näkökohdat

Asiakasprofiileja, joihin sisältyy on tilaushistoriaa, ei voida poistaa, mutta ne voidaan poistaa käytöstä. Jos haluat luoda työnkulkuja, jotka suoritetaan, kun asiakastili on poistetaan käytöstä, tutustu kohtaan asiakastili poistettu käytöstä -käynnistimen käynnistävään käynnistimeen.

Toiminnat

Asiakas poistettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät asiakas poistettu -käynnistimellä.

• Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkkejä

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun asiakas on poistettu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun asiakas poistetaan.

Asiakastili otettu käyttöön

Asiakastili otettu käyttöön -käynnistin käynnistyy, kun asiakasprofiilista tulee asiakastili. Tämä tilamuutos toteutuu, kun asiakas hyväksyy sähköpostikutsun tilin luomista varten tai kun asiakas lähettää tietoja maksamisen aikana verkkokaupastasi.

Toiminnat

Asiakastili otettu käyttöön -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät asiakastili otettu käyttöön -käynnistimellä.

• Lisää asiakas-metakenttä
  • Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoitteet
  • Poista asiakkaan metakenttä
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Poista kaupan metakenttä
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{customer.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Tässä esimerkkityönkulussa asiakastunniste lisätään, kun asiakastili on otettu käyttöön

Tässä esimerkkityönkulussa asiakastunniste lisätään, kun asiakastili on otettu käyttöön.

Asiakastili on poistettu käytöstä

Asiakas poistettu käytöstä -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa asiakastilin käytöstä Shopify-ylläpitäjässä.

Toiminnat

Asiakastili poistettu käytöstä -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät asiakastili poistettu käytöstä -käynnistimellä.

• Lisää asiakas-metakenttä
  • Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoitteet
  • Poista asiakkaan metakenttä
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Poista kaupan metakenttä
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{customer.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää asiakastunnisteen, kun asiakastili on poistettu käytöstä

Tässä esimerkkityönkulussa asiakastunniste lisätään, kun asiakastili poistetaan käytöstä.

Varastomäärä muuttunut

Varastomäärä muuttunut -käynnistin käynnistyy, kun on tehty tilaus, joka vähentää tietyn tuotteen käytettävissä olevaa varastoa.

Näkökohdat

Seuraa määrää on oltava valittuna tuotteissa, jotta työnkulku voidaan aloittaa käyttämällä varastomäärä muuttunut -käynnistintä. Tilausluonnokset eivät vaikuta käytettävissä olevaan varastoon, ennen kuin ne muutetaan tilauksiksi. Tämä käynnistin mahdollistaa tuotteisiin vaikuttavien ehtojen ja toimintojen käyttämisen. Saat lisätietoja työnkuluista, jotka vaikuttavat varastokohteisiin, tutustumalla varastokohde luotu -käynnistimeen.

Toiminnat

Varastomäärä muuttunut -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Product Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät varastomäärä muuttunut -käynnistimellä.

• Tuotetunnisteiden lisääminen
  • Tuotteiden lisääminen kokoelmaan
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Luo tuotteen metakenttä
  • Luo tuoteversion metakenttä
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Piilota tuote
  • Tuotteiden julkaiseminen
  • Poista tuote kokoelmista
  • Poista tuotteen metakenttä
  • Tuotetunnisteiden poistaminen
  • Poista tuoteversion metakenttä
  • Poista kaupan metakenttä
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkkejä

Esimerkki työnkulusta, joka julkaisee tuotteen, kun varastotaso nousee nollasta nollan yläpuolelle

Tässä esimerkkityönkulussa tuote julkaistaan, kun tuotteen varastomäärä muuttuu alle nollasta yli nollaan.

Tuote lisätty kauppaan

Tuote lisätty kauppaan -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus lisää uuden tuotteen Shopify-ylläpitäjään.

Näkökohdat

Tätä käynnistintä sovelletaan vain uusiin tuotteisiin. Se ei käynnisty, kun olemassa olevaan tuotteeseen lisätään uusi versio. Saat lisätietoja työnkuluista, jotka käynnistyvät, kun uusi versio on lisätään, tutustumalla tuoteversio lisätty -käynnistimeen. Tuote lisätty kauppaan -käynnistin käynnistyy, kun uusi tuote on lisätty Shopify-ylläpitäjään riippumatta siitä, onko tuote lisätty verkkokaupan myyntikanavaan.

Toiminnat

Tuote lisätty kauppaan -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Product Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät varastomäärä muuttunut -käynnistimellä.

• Tuotetunnisteiden lisääminen
  • Tuotteiden lisääminen kokoelmaan
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Luo tuotteen metakenttä
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoitteet
  • Piilota tuote
  • Tuotteiden julkaiseminen
  • Poista tuote kokoelmista
  • Poista tuotteen metakenttä
  • Tuotetunnisteiden poistaminen
  • Poista kaupan metakenttä
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää tuotteen kokoelmaan, kun se lisätään kauppaan

Tässä esimerkkityönkulussa tuote lisätään kokoelmaan, kun se lisätään kauppaan.

Tilaus peruutettu

Tilaus peruutettu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus peruuttaa jakelemattoman tilauksen.

Näkökohdat

Tilauksen peruuttaminen keskeyttää käynnissä olevan tilauksen. Tilausta ei kuitenkaan poisteta. Jos haluat lisätietoja työnkuluista, jotka käynnistyvät, kun tilaus poistetaan, tutustu tilaus poistettu -käynnistimeen. Maksun palautuksia ja varastopalautuksia koskevista asetuksistasi riippuen tilauksen peruuttaminen saattaa luoda ehtoja, jotka käynnistävät työnkulkuja, jotka käyttävät maksun palautus luotu- tai varastokohde luotu -käynnistimiä. Vältä sellaisten työnkulkujen luomista, jotka käynnistävät useita käynnistimiä samanaikaisesti, sillä ne voivat aiheuttaa odottamattomia tuloksia.

Toiminnat

Tilaus peruutettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tilaus peruutettu -käynnistimellä.

• Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Poista tilauksen metakenttä
  • Poista kaupan metakenttä
  • Pyydä jakelua
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Tilaushuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka arkistoi tilauksen, kun tilaus peruutetaan

Tässä esimerkkityönkulussa tilaus arkistoidaan, kun tilaus peruutetaan.

Tilaus luotu

Tilaus luotu -käynnistin käynnistyy, kun asiakas on lähettänyt tilauksen tai kun tilausluonnos on merkitty maksetuksi ja muutettu tilaukseksi.

Toiminnat

Tilaus luotu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tilaus luotu -käynnistimellä.

• Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Poista tilauksen metakenttä
  • Poista kaupan metakenttä
  • Pyydä jakelua
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Tilaushuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka päivittää asiakashuomautuksen, kun tilaus luodaan

Tässä esimerkkityönkulussa asiakashuomautus päivitetään, kun asiakas luo uuden tilauksen.

Tilaus poistettu

Tilaus poistettu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa tilauksen.

Näkökohdat

Tilauksen poistaminen poistaa tilauksen Shopify-ylläpitäjästä. Tämä ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Saat lisätietoja työnkuluista, jotka käynnistyvät, kun tilaus on peruutettu tutustumalla tilaus peruutettu -käynnistimeen.

Toiminnat

Tilaus poistettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tilaus poistettu -käynnistimellä.

• Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun tilaus on poistettu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun tilaus on poistettu.

Tilaus jaeltu

Tilaus jaeltu -käynnistin käynnistyy, kun kaikki tilauksen rivikohdat ovat jaeltu.

Näkökohdat

Tätä käynnistintä sovelletaan sekä automaattisesti jaeltuihin että manuaalisesti jaeltuihin tilauksiin. Tilaukset, jotka ovat osittain jaeltu, eivät käynnistä työnkulkua tilaus jaeltu -käynnistimellä.

Toiminnat

Tilaus jaeltu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tilaus jaeltu -käynnistimellä.

• Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Poista tilauksen metakenttä
  • Poista kaupan metakenttä
  • Pyydä jakelua
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Tilaushuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka arkistoi tilauksen, kun se on jaeltu

Tässä esimerkkityönkulussa tilaus arkistoidaan, kun tilaus on jaeltu.

Tilaus maksettu

Tilaus maksettu -käynnistin käynnistyy, kun tilauksen maksun tila muuttuu maksetuksi.

Tilaus siirtyy maksettu-tilaan sen jälkeen, kun luottokorttimaksu on veloitettu tai kun manuaalisesti maksettu tilaus on merkitty maksetuksi.

Näkökohdat

Osittain maksetut tai valtuutettavat maksut eivät käynnistä työnkulkua tilaus maksettu -käynnistimellä.

Toiminnat

Tilaus maksettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tilaus maksettu -käynnistimellä.

• Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Poista tilauksen metakenttä
  • Poista kaupan metakenttä
  • Pyydä jakelua
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Tilaushuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää tunnisteen tilaukseen, kun se on maksettu

Tässä esimerkkityönkulussa tilaukseen lisätään tunniste, kun se on maksettu.

Tilauksen riski analysoitu

Tilauksen riski analysoitu -käynnistin käynnistyy, kun tilauksen petosanalyysi on valmis.

Näkökohdat

Petosanalyysin käsittely kestää jonkin aikaa, joten työnkulkuja, jotka käynnistyvät, kun tilauksen riski on analysoitu, ei suoriteta heti tilauksen luomisen jälkeen.

Toiminnat

Tilauksen riski analysoitu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tilauksen riski analysoitu -käynnistimellä.

• Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Poista tilauksen metakenttä
  • Poista kaupan metakenttä
  • Pyydä jakelua
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Tilaushuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka peruuttaa tilauksen, jos riskitaso on korkea

Tässä esimerkkityönkulussa tilaus peruutetaan, jos sen riskitaso on korkea.

Tilaustapahtuma luotiin

Tilaustapahtuma luotu ‑käynnistin käynnistyy, kun tilauksen tapahtuma luodaan.

Toiminnat

Tilaustapahtuma luotu ‑käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API ‑objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka alkavat tilaus maksettu ‑käynnistimellä.

• Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Poista tilauksen metakenttä
  • Poista kaupan metakenttä
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Tilaushuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, jossa lähetetään sähköpostiviesti, kun tilaustapahtuma luodaan

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun tilaustapahtuma luodaan.

Maksun palautus luotu

Maksun palautus luotu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus palauttaa tilauksen osittain tai kokonaan.

Näkökohdat

Palautuksia ei voida luoda, kun tilauksen maksu on palautettu, joten toiminnot, jotka yrittävät luoda palautuksia epäonnistuvat. Älä käytä toimintoa, joka luo palautuksen työnkulussa, joka käynnistyy maksun palautus luotu -käynnistimellä.

Maksun palautuksia ja varastopalauksia koskevista asetuksistasi riippuen tilauksen maksun palautus voi luoda ehtoja, jotka käynnistävät työnkulkuja tilaus peruutettu- tai varastokohde luotu -käynnistimien avulla. Vältä sellaisten työnkulkujen luomista, jotka käynnistävät useita käynnistimiä samanaikaisesti, sillä ne voivat aiheuttaa odottamattomia tuloksia.

Toiminnat

Maksun palautus luotu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Order Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät maksun palautus luotu -käynnistimellä.

• Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Päivitä asiakaskommentti
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Päivitä tilauksen kommentti
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Lähetä jakelupyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää kauppa-metakenttä

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun maksun palautus on luotu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun maksun palautus on luotu.

Kokoelma poistettu

Kokoelma poistettu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa kokoelman Shopify-ylläpitäjästä.

Näkökohdat

Poistettuja kokoelmia ei voida palauttaa, joten et voi luoda työnkulkua, joka kumoaa poistamisen.

Työnkulkuja, jotka käynnistyvät kokoelma poistettu -käynnistimellä, sovelletaan sekä manuaalisiin ja automaattisiin kokoelmiin.

Toiminnat

Kokoelma poistettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Collection Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät kokoelma poistettu -käynnistimellä.

• Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun kokoelma on poistettu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun kokoelma on poistettu.

Kokoelma luotu

Kokoelma luotu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus luo kokoelman Shopify-ylläpitäjässä.

Näkökohdat

Työnkulkua, joka käynnistyy kokoelma luotu -käynnistimellä, sovelletaan sekä manuaalisiin ja automaattisiin kokoelmiin.

Toiminnat

Kokoelma luotu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Collection Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät kokoelma poistettu -käynnistimellä.

• Lisää kauppa-metakenttä
  • Luo kokoelman metakenttä
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista kokoelman metakenttä
  • Poista kaupan metakenttä
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun kokoelma on luotu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun kokoelma on luotu.

Tuoteversio lisätty

Tuoteversio lisätty -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus lisää version olemassa olevaan tuotteeseen.

Näkökohdat

Työnkulut, jotka käyttävät tuoteversio lisätty -käynnistintä, käynnistyvät, kun uusi tuote lisätään Shopify-ylläpitäjään, koska uuden tuotteen lisääminen luo erillisen oletusversion. Tämä käynnistin vaikuttaa versioihin riippumatta siitä, onko ne luotu esimerkiksi lisäämällä uusi tuote, luomalla versioita olemassa oleviin tuotteisiin, monistamalla versioita tai joukkotoiminnoilla.

Toiminnat

Tuoteversio lisätty -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen ProductVariant Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tuoteversio lisätty -käynnistimellä.

• Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun tuoteversio lisätään

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun tuoteversio on lisätty.

Tuoteversio poistettu

Tuoteversio poistettu -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa version tuotteesta.

Näkökohdat

Versioiden luominen olemassa olevalle tuotteelle poistaa tuotteen erillisen oletusversion, jotta työnkulut, jotka käyttävät tuoteversio poistettu -käynnistintä käynnistyvät, kun tuoteversioita lisätään Shopify-ylläpitäjässä jo olemassa olevaan tuotteeseen. Tämä käynnistin vaikuttaa versioihin riippumatta siitä, onko ne poistettu esimerkiksi poistamalla tuote, poistamalla tuoteversio vai joukkotoiminnoilla.

Toiminnat

Tuoteversio poistettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen ProductVariant Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tuoteversio poistettu -käynnistimellä.

• Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun tuoteversio on poistettu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun tuoteversio on poistettu.

Jakelu luotiin

Jakelu luotu -käynnistin käynnistyy, kun uusi jakelu luodaan.

Toiminnat

Jakelu luotu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Fulfillment Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät jakelu luotu -käynnistimellä.

• Asiakastunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Asiakastunnisteiden poistaminen
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Poista tilauksen metakenttä
  • Poista kaupan metakenttä
  • Pyydä jakelua
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Asiakashuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Tilaushuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää tilaustunnisteen, kun jakelu on luotu

Tässä esimerkkityönkulussa tilaustunniste lisätään, kun jakelu luodaan.

Jakelutapahtuma luotiin

Jakelutapahtuma luotu -käynnistin käynnistyy, kun olemassa olevan tilauksen jakelun tilassa tapahtuu muutoksia.

Näkökohdat

Jakelutapahtuma luotu -käynnistintä sovelletaan kolmannen osapuolen jakelupalvelujen päivityksiin, kuten noudettu, kuljetuksessa tai toimitettu. Manuaaliset jakelutapahtumat eivät käynnistä työnkulkuja jakelutapahtuma luotu -käynnistimellä. Saat lisätietoja manuaalisista jakelutyönkuluista tutustumalla tilaus jaeltu -käynnistimeen.

Toiminnat

Jakelutapahtuma luotu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen FulfillmentEvent Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät jakelutapahtuma luotu -käynnistimellä.

• Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Poista tilauksen metakenttä
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Poista kaupan metakenttä
  • Pyydä jakelua
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Tilausluonnosten kommentin päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.
  • Tilaushuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun jakelu on valmis noudettavaksi

Tässä esimerkkityönkulussa sähköpostiviesti lähetetään, kun jakelu on valmis noudettavaksi.

Varastokohde luotu

Varastokohde luotu -käynnistin käynnistyy, kun tuoteversioon liitetty varastokohde luodaan.

Näkökohdat

Varastokohde luotu -käynnistin käynnistyy riippumatta siitä, onko tietyn tuoteversion varaston seuranta otettu käyttöön, joten tätä käynnistintä käyttävät työnkulut käynnistyvät aina, kun varastoa lisätään tai uusi tuoteversio luodaan. Saat lisätietoja tuotteisiin vaikuttavista työnkuluista tutustumalla varastomäärä muuttunut -käynnistimeen.

Toiminnat

Varastokohde luotu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen InventoryItem Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät varastokohde luotu -käynnistimellä.

• Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun seuraamaton varastokohde on luotu

Tässä esimerkkityönkulussa sähköpostiviesti lähetetään, kun seuraamaton varastokohde luodaan.

Varastokohde poistettu

Varastokohde luotu -käynnistin käynnistyy, kun tuoteversioon liitetty varastokohde poistetaan.

Näkökohdat

Varastokohde luotu -käynnistin käynnistyy riippumatta siitä, onko kyseisen tuoteversion varaston seuranta otettu käyttöön.

Toiminnat

Varastokohde poistettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen InventoryItem Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät varastokohde poistettu -käynnistimellä.

• Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun varastokohde on poistettu

Tässä esimerkkityönkulussa sähköpostiviesti lähetetään, kun varastokohde on poistettu.

Tarjoustapahtuman luominen

Tarjoustapahtuma luotu -käynnistin käynnistyy, kun rahaan liittyvä tapahtuma, kuten kuten maksu tai hyvitys tapahtuu.

Toiminnat

Tarjoustapahtuma luotu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen TenderTransaction Graphql API -objektilla. Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tarjoustapahtuma luotu -käynnistimellä.

• Lisää tilaus-metakenttä
  • Lisää tilauksen rivikohta
  • Tilaustunnisteiden lisääminen
  • Lisää kauppa-metakenttä
  • Tilauksen arkistointi
  • Peruuta tilaus
  • Suorita maksu
  • Luo uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Poista uudelleenohjauksen URL-osoite
  • Merkitse tilaus maksetuksi
  • Poista tilauksen metakenttä
  • Tilaustunnisteiden poistaminen
  • Poista kaupan metakenttä
  • Pyydä jakelua
  • Lähetä sähköpostiviesti
  • Lähetä HTTP-pyyntö
  • Tilauksen palauttaminen arkistosta
  • Tilaushuomautusten päivittäminen
    Oletuksena tämä toimenpide korvaa kommentin sisällön. Jos haluat lisätä sisältöä luotuun kommenttiin, syötä Kommentti-kenttään:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun tarjoustapahtuma, jonka arvo on 10 000 tai enemmän, luodaan

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun tarjoustapahtuma, jonka arvo on vähintään 10 000, on luotu.

Tilausehdot

Voit luoda työnkulkuja, joissa on useita erilaisiin toimintoihin johtavia ehtoja. Ehtojen järjestyksellä on merkitystä. Ehdot tarkastetaan ylhäältä alaspäin ja tarkastus lopetetaan, kun ehto täytyy.

Ehtojen ja toimenpiteiden yhdistäminen

Voit yhdistää ehtoja yhdeksi suureksi ehdoksi. Kun ehdot yhdistetään, kaikkien ehtojen pitää täyttyä, jotta koko ehto on tosi. Jos jokin ehto ei täyty, koko ehto on epätosi. Seuraavassa esimerkissä asiakkaan täytyy hyväksyä markkinointimateriaalit ja tilauksen kokonaissumman täytyy yrittää tietty kynnys.

Esimerkki työnkulusta, joka tarkistaa asiakkaan kokonaiskulutuksen ja lisää tunnisteita

Vastaavasti voit yhdistää toimintoja yhteen niin, että useita toimintoja voidaan suorittaa. Seuraavassa esimerkissä käytetään useita ehtoja, jotka tarkastavat, onko asiakas oikeutettu kanta-asiakkuusohjelman jäsenyyteen, joka perustuu kaupassa kulutettuun kokonaissummaan. Yllä olevassa kuvassa seuraavat ehdot on tarkastettu siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät.

1. Jos kokonaishinta on yli 1 000 dollaria, ja asiakas on suostunut vastaanottamaan markkinointimateriaaleja, merkitse heidän kultatason kanta-asiakastunnisteella.
  2. Jos kokonaishinta on alle 1 000 dollaria, mutta yli 500 dollaria ja asiakas on suostunut vastaanottamaan markkinointimateriaaleja, merkitse hänet hopeatason kanta-asiakastunnisteella.
  3. Jos asiakas on kuluttanut yli 200 dollaria ja hän on suostunut vastaanottamaan markkinointimateriaaleja, merkitse hänet pronssitason kanta-asiakastunnisteella.

Viestejä lähettävät toiminnot

Voit lisätä mihin tahansa työnkulkuun toiminnon, joka lähettää viestin sinulle itsellesi tai henkilöstöllesi.