Send Slack-melding

Send en Slack-melding sender en chatmelding til en Slack-kanal.

Tilkobling

For å begynne å bruke Slack-handlingen, må du først koble Flow til Slack-kontoen din.

Når du har koblet til Slack, må du legge til FlowBot i Slack-kanaler du har planer om å publisere meldinger til:

1. Vis kanaldetaljene i Slack-kanalen.
  2. Klikk på Legg til en app under Integrasjoner.
  3. Søk etter FlowBot, og klikk på Lagre.
  4. Flow skal nå kunne publisere meldinger til kanalen.

Felter

Handlingen Send en Slack-melding inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Send en Slack-melding.
Felt Beskrivelse
Kanal- eller medlems-ID Obligatorisk. Bruk #ditt-kanalnavn for navngitte kanaler. For ikke-navngitte kanaler kopierer du kanal-ID fra kanaldetaljene, og bruker $ som prefiks: $C03U0GHLGLG
Melding Obligatorisk. Skriv inn og stilsett meldingen, slik du ville gjort det i Slack.

Utløsere

Handlingen Send en Slack-melding kan brukes med alle utløsere.

API-referanse

Flow anroper Slacks API for å publisere en chatmelding. For mer informasjon kan du se Slack API.