Voeg een maattabel toe aan productpagina's

Als je kledingartikelen verkoopt waarvoor klanten hun grootte moeten weten voordat ze een aankoop doen, kun je een aangepaste maattabel toevoegen aan je productpagina.

Alle producten die verwijzen naar de maattabel moeten de optie Maat hebben:

voorbeeld van maatoptie

Een pagina met een maattabel aanmaken

1. Klik op Pagina toevoegen.

2. Voer een paginatitel in.

- Als je een maattabel wilt maken die op de hele site wordt getoond, voer je een Size Chart in voor de paginatitel. In het voorbeeld van een zoekmachineoverzicht, eindigt de URL van de pagina op /size-chart. - Als je een grafiek wilt maken die alleen wordt weergegeven voor producten van een specifieke leverancier, voer je de naam van de leverancier in gevolgd door een Size Chart.
Als je leverancier bijvoorbeeld Great Homepages wordt genoemd, voer je Great Owls Size Chart voor de paginatitel in. In de sectie voorbeeld van een zoekmachineoverzicht moet de URL van de pagina eindigen op /great-owls-size-chart. - Als je een grafiek wilt maken die alleen voor een specifiek producttype wordt weergegeven, voer je het producttype in, gevolgd door een Size Chart.
Als je bijvoorbeeld een maattabel specifiek voor schoenen wilt weergeven, voer je een Shoes Size Chart in voor de paginatitel. In de sectie voorbeeld van een zoekmachineoverzicht, moet de URL van de pagina eindigen op /shoes-size-chart.

1. In het vak Content maak je een tabel aan met je maattabelgegevens. Pas de tabel aan op de gepersonaliseerde manier waarop je deze wilt zien:

De maattabel aanpassen

2. Zorg dat in de sectie Zichtbaarheid de pagina is ingesteld op Zichtbaar.

3. Klik op Opslaan.

Kies een van de volgende en maak een maattabelfragment