Aan de slag met Shopify Point of Sale

Voordat je begint met verkopen via je Shopify Point of Sale-app, moet je het Shopify-abonnement kiezen dat het meest geschikt is voor je bedrijf, alle POS-hardware kopen en verbinden die je nodig hebt, en je POS-app instellen om betalingen te accepteren. Je kunt de basisfuncties van Shopify POS voor elk Shopify-abonnement gebruiken zonder extra kosten. Als je extra winkelfuncties wilt, moet je Shopify POS Pro gebruiken.

In deze sectie

Shopify POS-app-abonnementen

Shopify biedt twee POS-app-abonnementen om aan jouw retailbehoeften te voldoen. Raadpleeg POS-prijsstelling voor meer informatie over de prijsstelling. Raadpleeg POS-functies voor meer informatie over functies. Raadpleeg de volgende tabel om de aangeboden functies tussen Shopify POS Lite en Shopify POS Pro te vergelijken.

Shopify POS-functies en-abonnementen.
Functie Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Geïntegreerde betalingshardware met Shopify Payments (alleen Australië, België, Canada, Denemarken, Finland, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Spanje, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten)
Hardware-integraties voor niet-betaalde winkels
Aanpasbaar smart grid
Klantprofielen toevoegen/bewerken
Customer View-app
Voorraden, bestellingen en klantenbeheer op meerdere locaties
E-mail/sms-ontvangstbewijzen
Op maat gemaakte ontvangstbewijzen
Kortingscodes en handmatige kortingen ($,%)
Automatische kortingen
Verkoop en verzilver cadeaubonnen
Shopify Tax-berekeningen (alleen Verenigde Staten)
Barcode scannen met camera
Aangepaste verkoop
Offline contante betalingen
Pincodes voor medewerkers (op basis van Shopify-abonnement)
Machtigingen en beheer van retailmedewerkers
Onbeperkte POS-medewerkers
Verkooptoewijzing
Terugbetalingen
Omruilingen
Kassaverkeer volgen
Winkelwagen opslaan/ophalen
E-mailwinkelwagens
Verzenden naar huis
Fulfilment afhalen ter plaatse
Fulfilment van lokale bezorging
Geavanceerd voorraadbeheer met Stocky
Rapporten Dagelijkse verkoop
Analytics van in-app winkels
Vereiste checkoutinformatie