Medewerkersmachtigingen instellen voor Shopify POS

Personeelsleden die zijn gecreëerd in de Shopify-beheerder kunnen zich alleen aanmelden bij Shopify POS met hun eigen aanmeldgegevens als ze over de vereiste machtigingen beschikken. Als u de accounteigenaar bent of als u een account hebt met volledige beheerderstoegang, kunt u accountmachtigingen van uw medewerkers bekijken en wijzigen via de instellingenpagina Account van uw Shopify-beheerder.

Vereiste medewerkersmachtigingen voor iPad en iPhone

Personeelsleden van Shopify die worden aangemaakt in de Shopify-beheerder hebbenvolledige toegang nodig om in te kunnen loggen bij Shopify POS voor iPad en iPhone. Voor meer informatie over het wijzigen van machtigingen voor personeelsleden, zie Medewerkersmachtigingen.

Vereiste medewerkersmachtigingen voor Android

Personeelsleden van Shopify die zijn aangemaakt in de Shopify-beheerder hebben de minimale accountmachtigingen nodig in uw Shopify-beheerder om zich in te loggen bij Shopify POS voor Android. Uw personeelslid heeft miminaal de volgende machtigingen nodig:

• Startpagina
  • Bestellingen
  • Conceptbestellingen
  • Producten
  • Klanten
  • Instellingen
  • Locaties

Voor meer informatie over het wijzigen van machtigingen voor personeelsleden, zie Medewerkersmachtigingen.