Medewerkersmachtigingen instellen voor Shopify POS

Medewerkers die zijn gemaakt in het Shopify-beheercentrum kunnen zich alleen aanmelden bij Shopify Kassasysteem met hun eigen inloggegevens als ze over de vereiste toestemmingen beschikken. Als u de winkeleigenaar bent of als u een account hebt met volledige beheerderstoegang, kunt u de accountmachtigingen van je medewerkers bekijken en wijzigen via de pagina Abonnement en toestemmingen of Account-instellingen van uw Shopify-beheercentrum.

Vereiste medewerkersmachtigingen voor iPad en iPhone

Personeelsleden van Shopify die worden aangemaakt in de Shopify-beheerder hebbenvolledige toegang nodig om in te kunnen loggen bij Shopify POS voor iPad en iPhone. Voor meer informatie over het wijzigen van machtigingen voor personeelsleden, zie Medewerkersmachtigingen.

Vereiste medewerkersmachtigingen voor Android

Personeelsleden van Shopify die zijn aangemaakt in de Shopify-beheerder hebben de minimale accountmachtigingen nodig in uw Shopify-beheerder om zich in te loggen bij Shopify POS voor Android. Uw personeelslid heeft miminaal de volgende machtigingen nodig:

• Startpagina
  • Bestellingen
  • Conceptbestellingen
  • Producten
  • Klanten
  • Instellingen
  • Locaties

Voor meer informatie over het wijzigen van machtigingen voor personeelsleden, zie Medewerkersmachtigingen.