Ansöker om att sälja på Handshake

Handshake är en marknadsplats för grossister som för närvarande endast är tillgänglig för företag som är belägna i USA. För att kunna sälja på Handshake-marknadsplatsen måste du uppfylla de krav som ställs av Handshake-teamet och skicka in en leverantörsansökan. För närvarande finns det inga avgifter för att lista din leverantörsprofil och dina produkter på Handshake-marknadsplatsen.

Krav för att sälja på Handshake

Ditt företag måste uppfylla följande krav för att sälja på Handshake-marknadsplatsen:

Ansök till Handshake

För att ansöka om att sälja på Handshake-marknadsplatsen måste du fylla i ett leverantörsansökningsformulär på Handshake.com. Handshake-teamet granskar din ansökan och kontrollerar din butik inom 10-14 arbetsdagar. När din butik har granskats får du ett e-postmeddelande om huruvida din ansökan har godkänts eller inte.

Installera Handshake

Om din leverantörsansökan godkänns, får du ett e-postmeddelande med en unik länk för att installera Handshake-försäljningskanalen till din Shopify-administratör. Klicka på Lägg till försäljningskanal för Handshake i e-postmeddelandet för att installera Handshake-försäljningskanalen till din Shopify-administratör.

Du kan använda Handshake-försäljningskanalen för att lista din leverantörsprofil och dina grossistprodukter på Handshake-marknadsplatsen. För att kunna använda Handshake-försäljningskanalen måste din butik vara belägen i USA och ha USD inställd som standardvaluta. Se Checklistan för konfiguration av leverantörsprofil för att konfigurera din leverantörsprofil för Handshake.

Om du inte får ett svar angående din ansökan inom 14 arbetsdagar ska du kontakta Handshake-teamet på help@handshake.com.