Orderstatus JavaScript-tillgång

Du kan lägga till anpassat innehåll till din orderstatussida med orderstatus-javaScript-tillgången Shopify.Checkout.OrderStatus, till exempel följande exempel: - anteckningar om specifika produkter - instruktioner för enskilda leveransmetoder - nedladdningslänkar för digitala produkter

För att lägga till javascript-tillgången från din Shopify-admin, gå till Inställningar > Kassa.Bläddra ner till avsnittet Orderstatussida och lägg sedan till Javascript-tillgången i rutan Ytterligare skript.

Denna JavaScript-tillgång kan också nås via ScriptTag.

Så här fungerar det

Shopify.Checkout.OrderStatus innehåller en funktion för att generera nytt innehåll:

addContentBox(params)

Denna funktion lägger till en innehållsruta där varje parameter som passerat till funktionen görs till en separat rad.

HTML5 stöds inuti funktionen och du kan använda liquid utanför funktionen.

Exempel

Du kan lägga till innehåll när en viss leveransmetod har använts. Denna kod lägger till butikens öppettider på orderstatussidan när en kund väljer hämtning i butik som leveransmetod.

<script>
  {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
    Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
     '<h2>Pick-up in store</h2>',
     '<p>We are open everyday from 9am to 5pm.</p>'
  {% endif %}
</script>