Oprettelse af Launchpad-events

Opret et event for at planlægge salg, produktlanceringer og genopfyldning af lager.

Inden du begynder

Inden du opretter et event, skal du sørge for, at du er bekendt med retningslinjer og begrænsninger for Launchpad.

Opret et event

Åbn appen Launchpad i din Shopify-administrator ved at klikke på Apps og derefter klikke på Launchpad.

Fremgangsmåde:

1. I appen Launchpad skal du klikke på Opret event.

2. Indtast en titel på eventet.

3. Angiv en startdato og et starttidspunkt. Hvis du ikke angiver en startdato og et starttidspunkt, når du gemmer eventet, gemmes det som en kladde.

4. Valgfrit. Vælg én eller flere af følgende indstillinger:

Indstillinger for event
Indstilling Handling
Lancering af nye produkter under eventet Vælg Udgiv produkter på tværs af dine salgskanaler, og klik på Adminstrer. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
Føj lagerbeholdning til nuværende eller tidligere utilgængelige produkter under eventet. Vælg Udgiv produkter på tværs af dine salgskanaler, og klik på Tilføj produkter. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
Tilbyd nogle af dine produkt eller kollektioner til en nedsat pris eller udsalgspris Vælg Anvend rabatter på dine produkter og kollektioner, og klik på Tilføj produkter eller Tilføj kollektioner. Screenshot of the Apply discounts to your product and collections option
Planlæg, at eventet skal slutte automatisk på en specifik dato og på et specifikt tidspunkt Vælg Angiv slutdato, og følg vejledningen. Hvis du ikke angiver en slutdato, skal du afslutte eventet manuelt ved at klikke på Afslut Event på siden Kontrolpanel. Ethvert event kan stoppes på denne måde, selvom der er angivet en slutdato for eventet.
Brug et andet tema Vælg Aktivér skift mellem temaer, og følg vejledningen.
Kør specifikke Shopify-scripts Vælg Aktivér scripts til varelinjer eller Aktivér scripts til levering, og følg vejledningen.
Aktivér Captcha-udfordringer ved betaling Vælg Aktivér Captcha.
Lås din butik før eventet Vælg Aktivér adgangskodeside, og følg vejledningen.
  1. Klik på Gem.

Hvis du har angivet en startdato og et starttidspunkt, er dit event planlagt til at starte på den pågældende dato og det pågældende tidspunkt. Ellers gemmes dit event som en kladde.