Sådan får du betaling for ordrekladder

Hvis du har din kundes faktureringsoplysninger, kan du acceptere betaling for ordrekladder via kreditkort eller ved at markere en ordre som betalt, når du allerede har modtaget betaling. Når du accepterer betaling for en ordrekladde, bliver det til en ordre på siden Ordrer.

Overvejelser i forbindelse med at få betaling for ordrekladder

Gennemgå følgende overvejelser, før du accepterer betalinger for dine ordrekladder:

Transaktionsgebyrer for ordrekladder

I følgende scenarier bliver du ikke opkrævet transaktionsgebyrer fra tredjeparter for ordrekladder:

Når du bruger en understøttet tredjepartsudbyder af kreditkortbetaling til at acceptere betalinger, skal du betale de samme transaktionsgebyrer fra tredjeparten, når du behandler kreditkortkøb, som du betaler for onlineordrer.

Markér betaling som betalt på en ordrekladde

Hvis du allerede har modtaget betaling for den aktuelle ordre, eller hvis du importerer en tidligere ordre til din Shopify-administrator fra en anden platform, kan du markere ordren som betalt. Det modtagne beløb registreres ikke af din betalingsudbyder igen, og der sendes en mail med en ordrebekræftelse til din kunde.

Hvis du bruger International, er værdien for Modtaget beløb værdien i kundens lokale valuta, der er omregnet til din butiks valuta. Omregningen er baseret på den aktuelle vekselkurs, der svinger. Hvis dit modtagne beløb til rapporteringsformål ikke er det viste beløb, skal du opdatere det.

Trin:

1. Gå til Ordrer > Kladder i Shopify-administrator.
  2. Klik på den eksisterende ordrekladde, du vil markere som betalt.
  3. Klik på Indsaml betaling i afsnittet Betalinger, og klik derefter på Markér som betalt.
  4. Valgfrit: Hvis den modtagne værdi for beløbet, du har modtaget, ikke er det samme som det, du har modtaget, skal du opdatere værdien.
  5. Klik på Opret ordre.

Når du har oprettet din ordre, kan du få adgang til den fra siden Ordrer.

Modtag betaling med kreditkort for en ordrekladde

Hvis du har din kundes faktureringsoplysninger, eller hvis din kunde har mulighed for at angive oplysningerne direkte, kan du acceptere betaling for ordren via kreditkort. Denne betalingsmetode er kun tilgængelig med Shopify Payments.

Trin:

1. Gå til Ordrer > Kladder i Shopify-administrator.
  2. Klik på den eksisterende ordrekladde, som du vil acceptere en kreditkortbetaling for.
  3. Klik på Indsaml betaling i afsnittet Betalinger, og klik derefter på Indtast kreditkort.
  4. Angiv kundens fakturerings- og kreditkortoplysninger.
  5. Klik på Debitering for at bekræfte betalingsindstillingerne og oprette en ordre fra din ordrekladde.