Tilføjelse af tilmelding til nyhedsbrev

Hvis du tilføjer en tilmelding til nyhedsbrev i din webshop, kan du indsamle kunders mailadresser, som du kan bruge til e-mailmarkedsføringskampagner. Du kan få mere at vide om e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.

Du kan bruge en Shopify-app til at sende kampagne-e-mails. Apps til e-mailmarkedsføring fungerer normalt ved at synkronisere dine Shopify-kundedata med en tjeneste til e-mailmarkedsføring fra tredjepart. Du kan søge efter apps, der er relateret til e-mailmarkedsføring, i Shopify App Store. Når du har valgt en app, skal du følge appens vejledning til, hvordan man sender nyhedsbreve til de mailadresser, som du indsamler via tilmeldingen til nyhedsbrevet.

Konfigurer en e-mailmarkedsføringskampagne ved hjælp af en Shopify-app

Du kan oprette en e-mailmarkedsføringskampagne.

Fremgangsmåde:

1. Tilføj et afsnit til tilmelding til nyhedsbrev i din webshop. Med en tilmelding til nyhedsbreve indsamler du dine kunders mailadresser og gemmer dem på fanen E-mailabonnenter på siden Kunder i administratoren.

2. Installer en app til e-mailmarkedsføring fra Shopify App Store.

3. Følg vejledningen i appen til e-mailmarkedsføring for at synkronisere den med din liste over kunder, som føjer deres mailadresse til dit afsnit med tilmelding til nyhedsbrevet. Hvis dit tema ikke har en formular til tilmelding med mail, kan du bruge en app til e-mailmarkedsføring, som kan tilføje en formular i din butik.

4. Brug appen til e-mailmarkedsføring til at oprette og sende nyhedsbreve til dine kunder.

Tilføj en tilmelding til nyhedsbrev i din webshop

Alle gratis Shopify-temaer indeholder et afsnit til tilmelding til nyhedsbrev, som du kan tilføje på din startside. Hvis dit tema ikke indeholder en formular til tilmelding til nyhedsbrev, kan du tilføje en formular ved hjælp af en e-markedsføringsapp. Få mere at vide om andre metoder til indsamling af kunde-e-mails.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj afsnit.

2. Klik på Nyhedsbrev, og klik derefter på Tilføj.

3. Angiv en overskrift til tilmeldingen til dit nyhedsbrev. Du kan f.eks. skrive "Tilmeld dig vores nyhedsbrev".

4. Angiv en kort beskrivelse af, hvad din kunde får ud af at tilmelde sig, i feltet Underoverskrift.