Suojautuminen vilpilliseltä takaisinperinnältä

Fraud Protect for Shopify Payments -suojaus suojaa palveluun oikeutettuja yrityksiä vilpilliseltä takaisinperinnältä, mikä helpottaa tilausten nopeaa ja luotettavaa jakelua. Kun Fraud Protect on aktivoitu, Shopify Paymentsin kautta käsitellyt verkkotilaukset analysoidaan ja luokitellaan joko "suojatuiksi" tai "suojaamattomiksi". Sinulta veloitetaan palvelumaksu jokaisesta suojatusta tilauksesta, ja Shopify takaa tilauksen maksun. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos suojatusta tilauksesta tehdään vilpillinen takaisinperintä. Shopify korvaa takaisinperintäsumman ja käsittelee takaisinperintäprosessin puolestasi.

Kelpoisuus

Yrityksen kelpoisuus

Fraud Protect -suojaukseen ovat oikeutettuja vain yritykset, jotka täyttävät tietyt ehdot. Yrityksesi täytyy esimerkiksi sijaita Yhdysvalloissa, ja sen on käytettävä Shopify Paymentsia. Jos näet Fraud Protect -osion Shopify Payments -sivulla Shopify-ylläpitäjässä, olet oikeutettu Fraud Protectiin.

Tilauksen kelpoisuus

Vain Shopify Paymentsin kautta käsitellyt verkkotilaukset ovat oikeutettuja Fraud Protect -suojaukseen. Tilaukset, jotka eivät ole oikeutettuja suojaukseen – esimerkiksi PayPal-tilaukset tai myyntipisteissä tehdyt tilaukset – voidaan käsitellä edelleen samalla tavalla kuin ennen Fraud Protectin määrittämistä.

Jos muokkaat tilausta sen jälkeen, kun se on suojattu Fraud Protect -suojauksella, tilaus arvioidaan uudelleen. Joissakin tapauksissa tilauksen muokkaus, joka edellyttää, että asiakas maksaa lisämaksun, voi aiheuttaa tilauksen Fraud Protection -tilan muuttamisen tilaan osittain suojattu, jos mikään uuden tilauksen osista ei ole suojattu.

Määritä Fraud Protect

Jos yrityksesi on oikeutettu suojaukseen, voit määrittää Fraud Protectin Shopify-ylläpitäjässä.

Vaiheet:

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Asetukset.
  2. Klikkaa Maksupalveluiden tarjoajat.
  3. Klikkaa Hallinnoi Shopify Payments -osiossa.
  4. Klikkaa Määritä Fraud Protect.
  5. Lue ja hyväksy käyttöehdot.
  6. Valitse, haluatko veloittaa suojaamattomat Shopify Payments -tilaukset manuaalisesti vai automaattisesti. Manuaalinen veloitus tarkoittaa, että voit tarkastaa suojaamattomat tilaukset ennen maksun veloittamista.
  7. Klikkaa Aktivoi Fraud Protect.
  8. Klikkaa Valmis.

Voit milloin tahansa varmistaa, että Fraud Protect on määritetty siirtymällä Shopify-ylläpitäjän Shopify Payments -sivulle.

Deaktivoi Fraud Protect

Määritettyäsi Fraud Protectin käyttöön voit deaktivoida sen milloin tahansa.

Vaiheet:

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Asetukset.
  2. Klikkaa Maksupalveluiden tarjoajat.
  3. Klikkaa Fraud Protect Shopify Paymentsille vierestä Deaktivoi Fraud Protect.
  4. Klikkaa Vahvista deaktivointi.

Aiheeseen liittyvät linkit

Lisätietoja: