Beskytte deg mot falske tilbakebetalinger

Fraud Protect for Shopify Payments beskytter kvalifiserte forretninger mot falske tilbakebetalinger slik at det blir enklere å oppfylle bestillinger raskt og trygt. Når Fraud Protect er aktivert blir bestillinger på nett som behandles gjennom Shopify Payments analysert og klassifisert som enten «beskyttet» eller «ikke beskyttet». Du betaler en avgift for hver beskyttede bestilling, så garanterer Shopify for betalingen. Du må ikke gjøre noe hvis du får en falsk tilbakebetaling på en beskyttet bestilling. Shopify refunderer tilbakebetalingsbeløpet og håndterer tilbakebetalingsprosessen for deg.

Kvalifisering

Forretningskvalifisering

Det er kun forretninger som oppfyller bestemte kriterier som er kvalifisert for Fraud Protect. Forretningen må for eksempel være lokalisert i USA og bruke Shopify Payments. Hvis du ser en Fraud Protect for Shopify Payments-del på Betalingsleverandører-siden i Shopify-administratoren, er du kvalifisert for Fraud Protect.

Bestillingskvalifisering

Kun bestillinger på nett som behandles gjennom Shopify Payments er kvalifisert for beskyttelse med Fraud Protect. Bestillinger som ikke er kvalifiserte, for eksempel PayPal-bestillinger eller bestillinger fra utsalgssteder, behandles fremdeles på samme måte som de gjorde før du satte opp Fraud Protect.

Konfigurer Fraud Protect

Hvis forretningen er kvalifisert kan du sette opp Fraud Protect fra Shopify-administratoren.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på Innstillinger.
  2. Klikk Betalingsleverandører.
  3. Ved siden av Fraud Protect for Shopify Payments klikker du Sett opp Fraud Protect.
  4. Les og godta vilkårene for bruk.
  5. Velg om du vil at beløpet for ubeskyttede Shopify Payments-bestillinger skal sendes til godkjenning manuelt eller automatisk. Manuell sending av beløp til godkjenning betyr at du kan gjennomgå ubeskyttede bestillinger før du sender beløpet til godkjenning.
  6. Klikk Aktiver Fraud Protect.
  7. Klikk på Ferdig.

Du kan når som helst bekrefte at Fraud Protect er satt opp ved å sjekke siden Innstillinger > Betalingsleverandører.

Deaktiver Fraud Protect

Etter at du har satt opp Fraud Protect kan du deaktivere det når som helst.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på Innstillinger.
  2. Klikk Betalingsleverandører.
  3. Ved siden av Fraud Protect for Shopify Payments klikker du Deaktiver Fraud Protect.
  4. Klikk Bekreft deaktivering.

Relaterte koblinger

Finn ut mer om: