Beskyttelse mod chargebacks pga. svindel

Fraud Protect til Shopify Payments beskytter virksomheder, der er berettiget hertil, mod chargebacks pga. svindel, hvilket gør det nemmere at klargøre ordrer hurtigt og trygt. Når Fraud Protect er aktiveret, analyseres online-ordrer klargjort via Shopify Payments og klassificeres som enten "beskyttet" eller "ikke beskyttet". Du betaler et gebyr for hver beskyttede ordre, og Shopify garanterer betalingen. Du behøver ikke gøre noget, hvis der er en chargeback pga. svindel for en beskyttet ordre. Shopify godtgør dig beløbet i din chargeback og håndterer processen vedrørende din chargeback for dig.

Berettigelse

Virksomhedens berettigelse

Kun virksomheder, der opfylder visse kriterier, er berettiget til Fraud Protect. Din virksomhed skal for eksempel være hjemmehørende i USA og skal bruge Shopify Payments. Du er kvalificeret til Fraud Protect, hvis du kan se afsnittet Fraud Protect på siden Shopify Payments i Shopify-administratoren.

Ordrens berettigelse

Kun online-ordrer, der er behandlet via Shopify Payments, kan beskyttes via Fraud Protect. Ordrer, der ikke er berettigede - såsom PayPal- eller POS-ordrer - behandles fortsat på samme måde som før, du opsatte Fraud Protect.

Hvis du redigerer en ordre, efter den er blevet beskyttet af Fraud Protect, vil ordren skulle evalueres igen. I nogle tilfælde kan en redigering medføre, at ordrens Fraud Protect-status ændres til delvist beskyttet, hvis en del af den nye ordre ikke er beskyttet. Dette sker, hvis redigeringen af en ordre medfører yderligere betaling fra kunden.

Deaktiver Fraud Protect

Efter du har opsat Fraud Protect, kan du til enhver tid deaktivere det.

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betalingstjenesteudbydere.
  3. Ud for Fraud Protect til Shopify Payments skal du klikke på Deaktiver Fraud Protect.
  4. Klik på Bekræft deaktivering.

Du kan få mere at vide om Fraud Protect i følgende artikler: