Beskyttelse mod svigagtige tilbagebetalinger

Bemærk: Fraud Protect er tilgængelig for shopejere i USA.

Fraud Protect til Shopify Payments beskytter virksomheder, der er berettiget hertil, mod svigagtige tilbagebetalinger, hvilket gør det nemmere at udføre ordrer hurtigt og trygt. Når Fraud Protect er aktiveret, analyseres online-ordrer behandlet via Shopify Payments og klassificeres som enten "beskyttet" eller "ikke beskyttet". Du betaler et gebyr for hver beskyttede ordre, og Shopify garanterer betalingen. Du behøver ikke gøre noget, hvis der er en svigagtig tilbageførsel for en beskyttet ordre. Shopify godtgør dig det tilbagebetalte beløb og håndterer processen vedrørende tilbagebetaling for dig.

Berettigelse

Virksomheds berettigelse

Kun virksomheder, der opfylder visse kriterier, er berettiget til Fraud Protect. Din virksomhed skal for eksempel være hjemmehørende i USA og skal bruge Shopify Payments. Hvis du kan se afsnittet Fraud Protect til Shopify Payments på siden Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator, så er du berettiget til Fraud Protect.

Ordres berettigelse

Kun online-ordrer, der er behandlet via Shopify Payments, kan beskyttes via Fraud Protect. Ordrer, der ikke er berettigede - såsom PayPal- eller POS-ordrer - behandles fortsat på samme måde som før, du konfigurerede Fraud Protect.

Konfigurer Fraud Protect

Hvis din virksomhed er berettiget, kan du konfigurere Fraud Protect fra din Shopify-administrator.

Trin:

1. Klik på Indstillinger fra din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betalingstjenesteudbydere.
  3. Ud for Fraud Protect til Shopify Payments skal du klikke på Konfigurer Fraud Protect.
  4. Læs og acceptér servicevilkårene.
  5. Vælg, om du ønsker, at ikke beskyttede Shopify Payments-ordrer skal behandles manuelt eller automatisk. Manuel behandling betyder, at du kan gennemgå ikke beskyttede ordrer, før betaling gennemføres.
  6. Klik på Aktivér Fraud Protect.
  7. Klik på Udført.

Du kan til enhver tid kontrollere, om Fraud Protect er konfigureret ved at tjekke siden Indstillinger > Betalingstjenesteudbydere.

Deaktiver Fraud Protect

Efter du har konfigureret Fraud Protect, kan du til enhver tid deaktivere det.

Trin:

1. Klik på Indstillinger fra din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betalingstjenesteudbydere.
  3. Ud for Fraud Protect til Shopify Payments skal du klikke på Deaktiver Fraud Protect.
  4. Klik på Bekræft deaktivering.

Bemærk: Alle beskyttede ordrer, der blev afgivet, mens Fraud Protect var aktiv, er fortsat beskyttet, selv efter du deaktiverer Fraud Protect. Du kan fortsat se filteret Status for beskyttelse på siden Ordrer for at finde ordrer, der blev beskyttet, mens funktionen var aktiv.

Få mere at vide om: