Forms-sovelluksen käytössä huomioitavaa

Ennen kuin käytät Forms-sovellusta, tarkista seuraavat seikat:

• Lomakkeet näkyvät kaupassasi vain, jos ne on aktivoitu. Lomakkeet aktivoituvat oletusarvoisesti, kun ne luodaan.
  • Jos haluat käyttää ponnahdusikkunaan avautuvia lomakkeita kaupassasi, sinun on asennettava Forms-teeman sovellusupotus teemaasi.
  • Jos haluat näyttää kaupassasi tekstiin sidottuja lomakkeita, sinun on käytettävä Online Store 2.0 -teemaa.
  • Jos käytät sekä ponnahdusikkunalomaketta että tekstiin sidottua lomaketta kaupassasi ja poistat sitten Lomakkeet-teemasovelluksen sulautuksen käytöstä, ponnahdusikkuna näkyy edelleen vain sivuilla, jotka sisältävät myös tekstiin sidotun lomakkeen. Tällöin ponnahdusikkunassa ei näytetä sivuja, joilla ei ole tekstiin sidottua lomaketta. Jos haluat, että ponnahdusikkuna ei näy millään sivulla, poista lomake käytöstä.